Julklappskampanj

Ett presentkort som gäller på valfritt hotell av de 39 stycken som är anslutna till Countryside Hotels, är den perfekta julklappen till den som har ”allt”. Vilket belopp du vill ge bort avgör du själv och mottagaren får själv bestämma var han eller hon vill utnyttja summan – som hel eller delbetalning för ett hotellpaket, weekendpaket, middag eller något annat som våra hotell erbjuder.

Vid köp av ett presentkort till ett värde av 2 500 kr – får du 500 kr rabatt och betalar endast 2 000 kr.

Erbjudandet gäller fram till den 18 december, så att presentkortet hinner fram till dig i god tid innan julafton. Vi skickar presentkortet till dig på posten inom ett par dagar efter beställning till den adress du uppger vid beställningstillfället.

Köp ditt presentkort här >>

Villkor:

  • Presentkortet ska utnyttjas mellan den 1 januari – 30 juni 2019 (obs!).
  • Presentkortet kan inte bytas mot kontanter eller någon annan service.
  • Vid utnyttjande av presentkortet skall bokning ske online här på countrysidehotels.se

Våra andra erbjudanden:

Lojalitetsprogram på Countryside hotels

Vårt lojalitetsprogram

Får vi bjuda på en natt? Vi belönar våra trogna och återkommande gäster med vår lojalitetsprogram ”Countryside Friends”. Efter fem vistelser på minst två olika hotell som ingår i Countryside Hotels, bjuder vi på en övernattning med frukost.

Countryside hotels

Erbjudande till dig som fyller jämnt

För den aktiva livsnjutaren är spa, golf, jakt, vandring, fiske, skidåkning, vin- eller whiskyprovning och krogshower bara några exempel på upplevelser att krydda vistelsen med och göra den till ett minne för livet.

Erbjudande för de med ica-kort

Erbjudande till dig med Ica-kort

Detta erbjudande är exklusivt för dig som har ICA-kort, och kortet måste visas upp vid incheckning. Dryck till middagen ingår ej om inte annat står. Eventuellt enkelrumstillägg tillkommer.