Krokstad Herrgård

Krokstad Herrgård med sin vackra huvudbyggnad och flyglar är nyligen renoverade i smakfull och vilsam stil. Gästrummen är klassiskt inredda i engelsk lantstil och utformade för att ge ro och vila och därför har vi medvetet valt bort TV i gästrummen och placerat dem i salonger och foajéer. Fritt WIFI finns. Aktiviteter i närområdet inkluderar golf, jakt, fiske, älg-och bäversafari, paddling, konstutställningar i det egna galleriet. Lokalsinnet är alltid med och varje säsong har sitt: vårens spröda, gröna, lätt syrliga smaker till sommarens solmogna sötma och höstens hela smakregister. Råvarorna som maten tillagas av är naturligtvis närodlad och säsongsanpassad efter Värmländska förutsättningar. Vintertid sprakar brasor i spisar och kakelugnar och sommartid hörs fågelsången in genom öppna fönster. Att gästa Krokstad Herrgård är lite som att komma hem till vänner på landet. Här bryr man sig om att du har det bra och det är lätt att känna sig som en vän i huset. Välkommen du också!

Aktuella erbjudanden

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Gourmetpaket

Vi ordnar välkomstdrink och en 5-rätters meny skapad av er värd och kock Håkan Mattsson, nyligen belönad med en fin utmärkelse i White Guide.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
189
88

Så här säger våra gäster

Dela