Romantisk Weekend

Det har sagt att vi bara behöver tre saker i livet: något att se fram emot, något att göra och någon att älska. Men en lång, ledig romantisk weekend på tu man hand med någon som är speciell för dig med god mat och dryck på ett av Sveriges mest romantiska hotell kombinerar du alla tre!

Att hinna prata - länge och ostört - med varandra om era drömmar, era framtidsplaner och om de underbara ungarna, kanske över en flaska champagne eller ett riktigt gott vin, är ett sätt att hålla ett förhållande och kärleken till varandra levande. Med våra romantiska weekendpaket, kommer ni bort från alla vardagens krav och bara kopplar av tillsammans i vackra miljöer och får tid att "bara vara".

Delta i vår bröllopstävling, Guldhjärtat!
Var ditt eget frieri, bröllop eller bröllopsfoto något alldeles extra? Då kan du tävla i vår kärlekstävling Guldhjärtat 2015 som korar Året Bröllopspar, Årets Frieri eller Årets Bröllopsfoto! Vinnarna får exklusiva priser från våra sponsoer - läs allt om tävlingen och hur du nominerar här>>

På våra utvalda romantiska hotell hittar du romantikpaket och romantiska erbjudanden eller bröllopslokaler - samtliga med kök i världsklass och i historiska, naturnära och romantiska miljöer.