Rundresa i Sverige - semester på hotell.

Outforskade vägar...

Semester på hotell och värdshus i Sverige

Tid att bara vara.

gourmetpaket på hotell

Tid att njuta.

Upptäck vårt vackra Sverige

"Solen har varit uppe en stund och har hunnit värma upp naturen. Du vaknar utvilad, öppnar förnstret och ser den sommarfagra ängen nedanför. På lätta steg springer du barfota ner till brygga och låter din kropp sjunka ner i det svalkande vattnet. Svensk sommar och semester - finns det något bättre?"

Här har vi samlat våra bästa tips inför semester i Sverige i sommar. Våra semestertips utgår från rundturer med bil i Sverige där ni får uppleva ett stort antal upplevelser och aktiviteter under semestern, medan ni njuter av bekvämligheten att bo och äta på våra hemtrevliga hotell.

Ett av kriterierna för att få kalla sig ett Countryside-hotell är att erbjuda ett riktigt bra kök, så lokal kokkonst får du uppleva på köpet. Läs mer om våra prisbelönade kök.

Varmt välkomna!

P.S. Glöm inte att fråga efter vårt Lojalitetskort i receptionen - efter fem vistelser bjuder vi på den sjätte natten!

Bo på Yxtaholms Slott i Flen

Låt oss ta dig med på en resa för att upptäcka våra magnifika slott och herrgårdar. Förutom historiken är detta en mycket romantisk tur också!

Konst & design på countryside hotels hotell i Sverige

Låt oss ta er med på resa till våra favoritställen för Svensk konst, design och film. Den här resan går genom Öresundsregionen och Småland.

Romantiskt hotell - Bjertorp Slott

Njut av ett glas champagne i solnedgången på terrassen, bada skumbad och som avslutning på en god dag, ät en romantisk middag.

Älg-och björnsafari, forsränning, fjällvandring, skärgårdspaddling... Vad vill du göra på semestern?

Spela golf på ett Countryside-hotell i Sverige

Längs denna rutt spelar du på många fina banor i närheten av våra Countryside Hotels. Sjunk sedan ned i en skön säng och vakna utvilad till en ny runda, i de natursköna omgivningarna.

SPA och hälsosemester på hotell i Sverige

Släpp vardagens stress någonstans mellan Stockholm och Tällberg. Det här är en resa för själen - du bor som en kung eller drottning, äter gott, sover gott, andas och tar hand om kropp och själ!

Semester med barnen på hotell i Sverige

En familjeresa som både överraskar och roar stora som små. Astrid Lindgrens Värld, Kolmården, Liseberg, Skansen, Gröna Lund, Orsa Björnpark, Sala Silvergruva...

På denna resa får ni ta del av vårt rika och spännande kulturarv, av museer och teatrar, timmerhus, fäbodvallar, folklore och hantverk.

Den här turen tar dig med på en resa genom vaggan av Sveriges rika kultur och historia - Dalarna, Jämtland, Hälsingland och Roslagen. Kliv ombord!