5 goda skäl till extra fin present

Vad ger man bort till den som har allt? En avkopplande upplevelse förstås. En minisemester med god mat i fokus. Med ett presentkort ger du bort möjligheten att bo på 46 olika charmiga och hemtrevliga hotell, eller att uppleva en oförglömlig födelsedagsmiddag. Eller varför inte unna dig själv en lyxigt paket?

Här nedanför listar vi 5 goda skäl som gör ett presentkort från oss till en extra fin present:

1. Spa och relax

Att boka en spaweekend är ett av de bästa sätten att koppla bort vardagsstressen och alla måsten där hemma. Ta med bästa vännen, din partner, hela familjen eller kom helt ensam för njutbar egentid.

2. Man får njuta av god mat

Våra hotellkök har utmärkelser från bland andra White Guide, Chaine des Rôtisseurs och Sveriges Bästa Bord vilket talar sitt tydliga språk. Passa på att fira en födelsedag, Mors dag eller unna er en romantisk kväll där någon annan tar disken.

3. Avkopplande miljö

En morgon, strax efter solens uppgång, med naturen nära inpå är för många en av de mest rogivande sätt att vakna på. De flesta utav våra hotell ligger naturskönt med närhet till vatten, skog och lugn. Där kan man passa på att golfa, fiska, vandra eller bara koppla av.

4. Träning i en underbar miljö

Lämna maskinerna på ditt gym för en helg och sök upp något utav våra natursköna områden i stället. Upplev våra svenska vackra skogar via vandring, cykel och skidor. Efter ett utmanande fyspass kan ni njuta av en god, närproducerad middag.

5. Temahelger med kända profiler

Under ledning av några utav våra kända svenska profiler får ni möjlighet att uppleva en skräddarsydd helg på våra olika anläggningar. Vi sätter mat, träning, lyx eller historia i fokus och kallar det för Countryside Living.

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev