3 lyxiga hotell som passar perfekt till mors dag

Den 28 maj är det mors dag! En dag som passar perfekt om du vill uppmärksamma en fantastisk mamma som finns i din närhet.

Att ge bort lugn och ro och tid att bara ta hand om sig själv är något som alltid uppskattas. Då passar en hotellweekend perfekt! Ett tillfälle för att endast fokusera på sig själv, njuta av god mat och komma bort från vardagen.

1. Fira Mors dag på Fredriksborgs Hotell

Fira Mors dag på Fredriksborgs Hotell

Upptäck en unik och magisk hotellupplevelse med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp på Fredriksborgs Hotell. Varje hotellrum är mysigt och personligt inrett, och ger en unik atmosfär som verkligen förhöjer din vistelse. Att bo på Fredriksborgs Hotell innebär inte bara en bekväm natt sömn, utan också en chans att uppleva historiska omgivningar och en unik miljö som du inte hittar någon annanstans.

I området runt Värmdö finns det också en mängd aktiviteter och sevärdheter som passar alla smaker och intressen. Ta en promenad på något av de vackra vandringsstråken och upplev den vackra skärgårdsidyllen, eller besök någon av de lokala sevärdheterna som kanotcenter eller golfbanor. Vill du ta en tur till den charmiga staden Vaxholm, är det också möjligt – bara en kort färjetur över sundet och du är där.

Oavsett vad du söker, så kommer en vistelse på Fredriksborgs Hotell garanterat ge dig en minnesvärd hotellupplevelse. Här kan du och din mamma njuta av en fantastisk utsikt och en mängd aktiviteter och sevärdheter att utforska i närområdet.

2. Fira Mors dag på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Fira Mors dag på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Om du söker en unik hotellupplevelse med vackra, ombonade och väl designade rum är Nääs fabriker ett perfekt val. I ett bomullsspinneri från 1800-talet, har en unik hotellmiljö skapats som garanterat kommer att förtrolla din mamma på mors dag.

Varje rum har sin egen personliga prägel och utformning, med en takhöjd på över fem meter som ger en härlig rymd och ljus. För dem som vill ha något extra speciellt finns det även rum med takterrass och en hisnande utsikt över sjön, samt badrum med samma fantastiska utsikt.

Rummen på detta hotell är också ovanligt stora, med rum på upp till 45 kvadratmeter som garanterar en bekväm och avslappnad vistelse. Men det är inte bara rummen som gör denna hotellupplevelse så speciell – ni kommer även att uppskatta den fantastiska maten och service som erbjuds, tillsammans med ett brett utbud av aktiviteter som garanterat kommer att hålla dig underhållen.

Med en kombination av vackra rum, fantastisk mat, fantastisk service och en mängd aktiviteter och sevärdheter att utforska, är detta hotell definitivt värt att besöka.

3. Fira Mors dag på Två Skyttlar

Fira Mors dag på Två Skyttlar

Två Skyttlar är beläget mitt i naturen och omgiven av skog, ängar och en vacker sjö. Trots den idylliska omgivningen ligger hotellet endast 50 minuter från Göteborg, vilket gör det lätt att ta sig till och från.

Detta familjeägda hotell har en stark vision om att skapa en plats där människor kan mötas, utvecklas, inspireras och njuta. Ni kan koppla av och njuta av de rogivande omgivningarna, eller unna er en avslappnande dag på hotellets spa med utsikt över den gnistrande sjön.

För de som vill vara aktiva finns det flera fina leder att följa, både korta och långa. Vill ni ha ett alternativt sätt att utforska naturen på, finns både kajak och häst tillgängligt. Paddla ut över Öresjön på en spegelblank morgon eller upplev den trolska skogen från hästryggen – möjligheterna är många och unika.

Detta hotell är den perfekta platsen för en avkopplande weekend i natursköna omgivningar, eller en mer aktiv helg med många spännande upplevelser att utforska. Oavsett vad du söker kommer du att finna ro, avkoppling och inspiration på detta fantastiska hotell.

Du kan även köpa presentkort på mors dag

Om du vill överraska din fantastiska mamma med en minnesvärd hotellupplevelse, men känner dig osäker på vilket hotell och vilka datum som skulle passa bäst, så har vi ett perfekt alternativ. Köp ett presentkort hos oss istället!

Detta ger din mamma möjlighet att själv välja hotell och bokningsdatum som passar henne bäst, och ger henne också frihet att planera sin resa när det passar henne. Med vårt presentkort behöver du inte oroa dig för att välja fel hotell eller datum – låt din mamma göra det själv och njut av en härlig hotellvistelse!

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev