Fira jul på hotell

Känns det stressigt att planera allt inför julfirandet? Det är mycket som ska hinnas med: matlagning, julpynt, kanske att samla släkt och vänner, paketinköp och inslagning… listan kan göras lång. När det finns så många måsten att ha i åtanke kan det ibland vara skönt att bara strunta i en jul hemma och istället åka iväg på en härlig hotellweekend!

Välj själv om du vill åka ensam, bjuda med dina närmaste eller kanske ta med hela släkten. Du bestämmer, men vi kan garantera att ni kommer få en oförglömlig upplevelse på något av hotellen inom Countryside Hotels!

I det här inlägget tipsar vi om 3 av hotellen inom Countryside Hotels som har julerbjudanden.

Julbordspaket på Albert Hotell

Boka julpaket på Albert Hotell

Checka in på Albert Hotell under den fridfulla eftermiddagen och låt julstämningen omsluta dig, antingen på ditt rum eller genom att utforska de vackra vandringslederna som omger hotellet.

På kvällen bjuds det in till ett fantastiskt julbord med många nya spännande smaker, men självklart finns även alla de klassiska smakerna som hör julen till. Njut av över 20 hemlagade sillar, förförande fiskrätter, färska ostron, utsökta kallskuret alternativ och avsluta med en stor variation av godsaker och desserter.

Julbordspaketet inkluderar inte bara den gastronomiska upplevelsen utan även en bekväm övernattning och en uppfriskande frukostbuffé dagen därpå. Låt Albert Hotell skapa en minnesvärd julhelg där du får avnjuta god mat, avkoppling och en atmosfär av julglädje.

Julweekend på Båsenberga Hotell

Unna er en weekend på Hotell Båsenberga

På Båsenberga kan du njuta av vår relaxavdelning fram till klockan 21, där den varma bubbelpoolen utomhus står till ditt förfogande från cirka 16:00 och två timmar framåt. På kvällen välkomnas du med glögg innan du bjuds in till det storslagna och klassiska julbordet.

Efter en festlig kväll kan ni slumra gott i något av de vackra rummen och vakna upp till den fantastiska frukostbuffén nästa morgon.

Båsenberga garanterar en stämningsfull atmosfär med ljuvliga smakupplevelser och varm, vänlig service. För den som vill fortsätta kvällen finns baren öppen och serverar cocktails hela kvällen lång. Julen är en tid för att umgås och på Båsenberga gör du det i en rofylld miljö i Sörmlands skogar.

Fransk julmiddag på Rosersbergs Slottshotell

Fira jul på Rosersbergs Slott

Rosersbergs Slottshotell har anammat kärleken till det franska och i år serverar de en sittande julmiddag med franska smaker i slottets matsalar.

Checka in under eftermiddagen och fördjupa er i en härlig vistelse tillsammans med era nära och kära. Utforska de omgivande skogarna eller koppla av med utsökt dryck i de eleganta fåtöljerna i någon av slottets salonger.

Innan middagen serveras får ni avnjuta ett glas mousserande vin i baren innan ni bjuds upp till slottets storslagna matsalar. När ni sedan är redo finns ett bord reserverat till er och en fransk julmiddagsmeny serveras.

Avsluta kvällen i baren med en kopp kaffe eller kanske ett glas champagne eller två. Slumra sedan skönt i ett av de förtjusande hotellrummen och vakna upp utvilade till ljudet av naturen runt omkring. Avsluta er upplevelse med en generös frukostbuffé som erbjuder en bredd av läckra alternativ att starta er dag med.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev