Fira jul på hotell

Känns det stressigt att planera allt inför julfirandet? Det är mycket som ska hinnas med: matlagning, julpynt, kanske att samla släkt och vänner, paketinköp och inslagning… listan kan göras lång. När det finns så många måsten att ha i åtanke kan det ibland vara skönt att bara strunta i en jul hemma och istället åka iväg på en härlig hotellweekend!

Välj själv om du vill åka ensam, bjuda med dina närmaste eller kanske ta med hela släkten. Du bestämmer, men vi kan garantera att ni kommer få en oförglömlig upplevelse på något av hotellen inom Countryside Hotels!

I det här inlägget tipsar vi om 3 av hotellen inom Countryside Hotels som har julerbjudanden.

Julbordpaket på Albert Hotell

Kökspersonal på Albert hotell

På Albert bjuds det in till ett fantastiskt julbord med många nya spännande smaker, men självklart finns även alla de klassiska smakerna som hör julen till. Här njuter ni av ett 20-tal heminlagda sillar, massor av spännande fiskrätter, ostron, kallskuret samt ett stort godis och dessertbord.

Förutom julbord ingår så klart övernattning och en härlig frukostbuffé dagen efter.

Julweekend på Båsenberga Hotell

Unna er en weekend på Hotell Båsenberga

På Båsenberga finns relaxavdelningen tillgänglig fram till kl 21 och den varma bubbelpoolen ute står tillgänglig från ungefär 16.00 och två timmar framåt. På kvällen serveras glögg och därefter bjuds ni in till det stora, klassiska julbordet. 

Därefter sover ni gott i något av de vackra rummen och vaknar upp till den fantastiska frukostbuffén dagen efter.

Fransk jul Rosersbergs Slottshotell

Vinter på Rosersberg Slott

Rosersbergs Slottshotell har anammat kärleken till det franska och i år serverar de en sittande julmiddag med franska smaker i slottets matsalar.

Checka in klockan 15.00 och koppla av en stund på hotellrummet eller ta en promenad i slottsparken, ner till vattnet eller i den vackra skog som omringar slottet. Innan middagen serveras ett glas bubbel i baren. När ni sedan är redo finns ett bord reserverat till er och en fransk julmiddagsmeny serveras. Avsluta kvällen i baren med en kopp kaffe eller kanske ett glas champagne eller två.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev