Jaktresor inför hösten

Inför årets jaktresa tipsar vi om att boka en hotellweekend! Efter ett långt pass i skogen kommer ni sedan tillbaka in, för att värma er framför brasan eller koppla av i relax eller med en avslappnande massage. Till kvällen intar ni en närproducerad middag i någon av våra förstklassiga restauranger. I det här inlägget tipsar vi om 2 av våra hotell som erbjuder jaktresor.

Gimo Herrgård

Ett av Gimo Herrgårds hotellrum

Inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten hittar vi Sveriges första gustavianska herrgård, Gimo Herrgård. Här finns 88 personligt inredda rum och sviter, Sjöstugan SPA med panoramautsikt över sjön och restaurangen som serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd.

Västanå Slott

Weekendresor och weekendpaket på Västanå slott

Strax utanför Gränna ligger idylliska Västanå Slott som byggdes 1590. Slottet har varit i familjen von Otters ägo i nio generationer och sedan 1948 driver familjen ett personligt och välkomnande hotell med tillhörande golfbana och tennisbana på ägorna. Här finns avkopplande slottsmiljöer,  kulinariska rätter, gott vin och slottets egen konstsamling – allt man behöver för en riktigt härlig weekend.

Slottets historia är levande i alla tre byggnader där mycket tanke och möda ligger bakom inredningen då alla rummen har sin egen stil och personlighet. På hela slottet finns mycket att upptäcka bland tidstypiska detaljer och textilier.

Vill du se mer om vilka av våra hotell som erbjuder jaktresor? Klicka här. 

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev