Babyboom

Countryside Hotels presenterar Babyboom, ett initativ för att skapa rätt förutsättningar för par som vill skaffa barn. Med Babyboom får par som spenderar en natt på någon av Countryside Hotels anläggningar och sedan får barn inom 9,5 månader en ny kostnadsfri övernattning.

Många svenskar är stressade i vardagen och par uppger ofta att de önskar mer tid tillsammans. På Countryside Hotels har vi många års erfarenhet av att välkomna och pyssla om gäster för att skapa en avslappnande och uppbyggande upplevelse. Den erfarenheten vill vi nu använda för att stötta par som vill utöka sina familjer.

Countryside Hotels har lång erfarenhet av att erbjuda avkopplande och inspirerande upplevelser runt om i Sverige. Miljöerna kan skapa ett välkommet avbrott från vardagen och stimulera tvåsamhet och romantik.

Det är enkelt att delta. Uppge koden ”Babyboom” via bokning av övernattning via Countryside Hotels och skicka sedan in intyg om beräknat nedkomstdatum inom 9,5 månader från övernattningen, så bjuder Countryside Hotels på en ny övernattning.

Villkor för babyboom-initiativet

  • Initiativet Babyboom är öppet för personer över 18 år som är bosatta i Sverige.
  • Babyboom gäller för två personer i ett par som bokar minst en övernattning.
  • Bokningen måste göras via Countryside Hotels och koden Babyboom måste uppges.
  • För att kvalificera för kostnadsfri övernattning skickar paret in ett intyg från barnmorska som visar ett beräknat nedkomstdatum inom 9,5 månader från övernattningen.
  • Intyget ska vara daterat efter övernattningen och indikera att graviditeten påbörjats i anslutning till övernattningstillfället.
  • Den kostnadsfria övernattningen är personlig för paret och kan endast brukas av paret.
  • Den kostnadsfria övernattning kan användas för att boka valfri övernattning till ett maximalt värde av 2500 SEK.
  • Det är inte möjligt att byta ut övernattningen mot kontanter och deltagarna ansvarar själva för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av deltagande i initativet.
  • Countryside Hotels förbehåller sig rätten att vid behov ändra villkoren för Babyboom eller avbryta initiativet.

Du har väl inte missat vårt lojalitetsprogram?

Vi belönar våra trogna och återkommande gäster med vårt lojalitetsprogram ”Countryside Friends”. Efter 10 nätter bjuder vi på ett presentkort på 2 000 kr.

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev