Aktuella hotellerbjudanden

En minisemester i form av en weekendresa på ett av Sveriges vackraste hotell med god mat och gott sällskap, kan vara lika avkopplande i vardagsstressen som en hel semester. Vi samarbetar med några av Sveriges största kund- och medlemsklubbar, och ger ofta exklusiva erbjudanden och rabatter på hotellen under utvalda perioder. Här ser du en lista över vilka som gäller just nu. 

Aktuella hotellerbjudanden på Countryside Hotels:

Lojalitetsprogram på Countryside hotels

Countryside Friends

Får vi bjuda på en natt? Vi belönar våra trogna och återkommande gäster med vår lojalitetsprogram ”Countryside Friends”. Efter fem vistelser på minst två olika hotell som ingår i Countryside Hotels, bjuder vi på en övernattning med frukost.

Countryside hotels

Countryside Deals

Letar du efter en bra hotelldeal? 

Här hittar du kampanjer, rabatter eller andra specialerbjudanden från våra hotell. Det kan vara allt från prisavdrag till en flaska bubbel.

Countryside hotels

Erbjudande till dig som fyller jämnt

För den aktiva livsnjutaren är spa, golf, jakt, vandring, fiske, skidåkning, vin- eller whiskyprovning och krogshower bara några exempel på upplevelser att krydda vistelsen med och göra den till ett minne för livet.

Ta en weekend med Countryside hotels

Erbjudande till dig som DN-prenumerant

Nu har du möjlighet att hitta den perfekta tillflykten till ett rabatterat pris. Countryside Hotels erbjuder alltifrån tjusiga slott och herrgårdar till små mysiga gästgiverier och pensionat över hela Sverige.

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Erbjudande till dig med Ica-kort

Detta erbjudande är exklusivt för dig som har ICA-kort, och kortet måste visas upp vid incheckning. Dryck till middagen ingår ej om inte annat står. Eventuellt enkelrumstillägg tillkommer.