Erbjudande till dig med Ica-kort

20 % på Countryside Break 

En Countryside Break går att boka på alla våra hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Villkor som gäller för erbjudandet:

Bokas mellan 18/5-31/8 2018 och utnyttjas under perioden 1/6-31/8 2018. Erbjudandet för ICA-kortet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Dryck till middagen ingår ej om inte annat står. Eventuellt enkelrumstillägg tillkommer. Detta erbjudande är exklusivt för dig som har ICA-kort och kortet måste visas upp vid incheckning. 

Följande hotell ingår inte i kampanjen: Brösarp Gästgifveri & Spa, Fredriksborg Hotell, Fryksås Hotell & Gestgifveri, Salt & Sill och Hotell Slottsbacken. 

Boka ditt Countryside Break här:

Välj hotell här >> 

2. Välj paketet ”‘Countryside Break” under aktuella erbjudanden.

3. Välj datum och skriv in ”ICA” i kampanjkodsrutan.

För frågor kontakta oss under kontorstid på tel. 031-13 18 70 eller mejla till info@countrysidehotels.se

Andra erbjudanden på Countryside Hotels:

Unna dig ett spapaket

Countryside Friends

Får vi bjuda på en natt? Vi belönar våra trogna och återkommande gäster med vår lojalitetsprogram ”Countryside Friends”. Efter fem vistelser på minst två olika hotell som ingår i Countryside Hotels, bjuder vi på en övernattning med frukost.

Romantisk weekend med Countryside Hotels

Erbjudande till dig som fyller jämnt

För den aktiva livsnjutaren är spa, golf, jakt, vandring, fiske, skidåkning, vin- eller whiskyprovning och krogshower bara några exempel på upplevelser att krydda vistelsen med och göra den till ett minne för livet.

Countryside deals

Countryside Deals

Letar du efter en bra hotelldeal? 

Här hittar du kampanjer, rabatter eller andra specialerbjudanden från våra hotell. Det kan vara allt från prisavdrag till en flaska bubbel.