Erbjudande till dig som fyller jämnt

Fira din speciella födelsedag med ett fantastiskt jubileumserbjudande hos Countryside Hotels! Vi vet att att fylla jämnt är en viktig milstolpe i livet som förtjänar att firas på bästa sätt. Därför har vi skapat två unika erbjudanden som garanterar dig en underbar födelsedag.

För att fira dig som fyller jämna 10-tal har vi 2 speciella jubileumserbjudande:

15% rabatt på en Countryside Weekend

  • 2 övernattningar (fre-sön)
  • Frukostbuffé
  • 3-rätters middag båda dagarna
  • En flaska av huset bubblande dryck vid ankomst

Ange koden JUBILEUM när du bokar ditt paket.

15% rabatt på en Countryside Break

  • 1 övernattning
  • Frukostbuffé
  • 3-rätters middag

Ange koden JUBILEUM när du bokar ditt paket.

Naturligtvis går det bra att beställa till extra tillbehör såsom champagne, vinpaket, blommor med mera. Kontakta hotellet vid genomförd bokning så hjälper de gärna till med in dina speciella önskemål.

Hur du bokar erbjudandet:

Följ nedan instruktioner för att boka erbjudandet.

1. I sökfunktionen, välj område, datum och ange antal rum och personer.

2. Skriv sedan JUBILEUM i "jag har en kod" rutan.

3. Boka sedan enligt instruktionerna.Obs! Bokningen måste garanteras med ett kreditkort, men betalning sker på plats på hotellet.

Erbjudandet gäller för dig som fyller jämna 10-tal och kan bokas i mån av plats på alla Countryside-hotell*.Erbjudandet gäller för max sex personer.

Varmt välkommen att fira din födelsedag hos oss på Countryside Hotels!

Countryside Hotels grundades 1983 och ägs gemensamt av ca 40 privatägda hotell runt om i landet - samtliga med en egen historia att berätta. Läs mer >> om oss.

*Brösarp Gästgiveri & SPA, Nääs Fabriker och Storsätra Fjällhotell inklunderas inte i denna kampanj.


Sök och boka

Hur vill du fira din stora dag?

Grattis på jubileet! Hur vill du fira den stora dagen? Vill du smita iväg på tu man hand med din älskade eller bjuda med de närmaste för ett intimt firande. Oavsett vilket hittar du den rätta miljön för just ditt firande på något av våra personliga hotell runt om i landet.

För den aktiva livsnjutaren är spa, golf, jakt, vandring, fiske, skidåkning, vin- eller whiskyprovning och krogshower bara några exempel på upplevelser att krydda vistelsen med och göra den till ett minne för livet.

Boka ditt jubileumserbjudande redan idag och ge dig själv eller någon du älskar en födelsedagsupplevelse utöver det vanliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till Countryside Hotels och vara en del av din speciella dag!

Erbjudande till dig som fyller jämnt - Fest på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev