Erbjudande till dig som fyller jämnt

GÄST PÅ DIN EGEN FEST. Grattis på jubileet! Hur vill du fira den stora dagen? Vill du smita iväg på tu man hand med din älskade eller bjuda med de närmaste för ett intimt firande. Oavsett vilket hittar du den rätta miljön för just ditt firande på något av våra personliga hotell runt om i landet.

För den aktiva livsnjutaren är spa, golf, jakt, vandring, fiske, skidåkning, vin- eller whiskyprovning och krogshower bara några exempel på upplevelser att krydda vistelsen med och göra den till ett minne för livet.

För att fira dig som fyller jämna 10-tal har vi ett speciellt jubileumserbjudande:

15% rabatt på en Countryside Break (alla dagar)

– 1 övernattning
– Frukostbuffé
– 3-rätters middag

15% rabatt på en Countryside Weekend (fredag-söndag)

– 2 övernattningar (fre-sön)
– Frukostbuffé
– 3-rätters middag båda dagarna
– En flaska av huset bubblande dryck vid ankomst

Naturligtvis går det bra att beställa till extra tillbehör såsom champagne, vinpaket, blommor med mera. Kontakta hotellet vid genomförd bokning så hjälper de gärna till med in dina speciella önskemål.

Hur du bokar erbjudandet:

Följ nedan instruktioner för att boka erbjudandet.

1. I sökfunktionen, välj område, datum och ange antal rum och personer.

2. Skriv sedan JUBILEUM i ”jag har en kod” rutan.

3. Boka sedan enligt instruktionerna. Obs! Bokningen måste garanteras med ett kreditkort, men betalning sker på plats på hotellet.

Erbjudandet gäller för dig som fyller jämna 10-tal och kan bokas i mån av plats på alla Countryside-hotell*. Erbjudandet gäller för max sex personer.

Varmt välkommen att fira din födelsedag hos oss på Countryside Hotels!

Countryside Hotels grundades 1983 och ägs gemensamt av ca 38 privatägda hotell runt om i landet – samtliga med en egen historia att berätta. Läs mer >> om oss.

*Brösarp Gästgiveri & SPA inklunderas inte i denna kampanj.

SÖK & BOKA

Andra erbjudanden på Countryside Hotels:

Unna dig ett spapaket

Vårt lojalitetsprogram

Får vi bjuda på en natt? Vi belönar våra trogna och återkommande gäster med vår lojalitetsprogram ”Countryside Friends”. Efter fem vistelser på minst två olika hotell som ingår i Countryside Hotels, bjuder vi på en övernattning med frukost.

Erbjudande för de med ica-kort

Erbjudande till dig med Ica-kort

Detta erbjudande är exklusivt för dig som har ICA-kort, och kortet måste visas upp vid incheckning. Dryck till middagen ingår ej om inte annat står. Eventuellt enkelrumstillägg tillkommer.