Vårt erbjudande till fars dag - 500 kr rabatt på presentkort

En blomma gör honom glad. Släng på en hemmagjord middag så blir han överlycklig. Eller varför inte ge bort en natt på något av våra fantastiska hotell, en gourmetmiddag eller en spabehandling? 

Våra presentkort kan användas som betalning för boende men även mat, dryck och andra tillval. Köp ett presentkort för 2 500 kr och få 500 kr rabatt. Sista beställningsdag är 11/11.

Vid köp av ett presentkort till ett värde av 2 500 kr – får du 500 kr rabatt och betalar endast 2 000 kr.

Villkor:

  • Presentkortet kan beställas t. o. m den 11 november 2018. Presentkortet skickas närmaste vardag efter att beställning är gjord.
  • Presentkortet måste utnyttjas senast den 30 april, 2019 och kan utnyttjas som hel-eller delbetalning för logi, middag, spa-behandling eller weekendpaket på valfritt hotell som är anslutet till Countryside Hotels.
  • Erbjudandet gäller endast presentkort till ett ordinarie värde av 2 500 kr. Presentkortet ej är personligt och max 5 presentkort per hushåll. 
  • Bokning måste ske på www.countrysidehotels.se

 

Varmt välkommen till Countryside Hotels!

 

Andra erbjudanden på Countryside Hotels:

Erbjudande för de med ica-kort

Erbjudande till dig med Ica-kort

Detta erbjudande är exklusivt för dig som har ICA-kort, och kortet måste visas upp vid incheckning. Dryck till middagen ingår ej om inte annat står. Eventuellt enkelrumstillägg tillkommer.

Unna dig ett spapaket

Countryside Friends

Får vi bjuda på en natt? Vi belönar våra trogna och återkommande gäster med vår lojalitetsprogram ”Countryside Friends”. Efter fem vistelser på minst två olika hotell som ingår i Countryside Hotels, bjuder vi på en övernattning med frukost.

Romantisk weekend med Countryside Hotels

Erbjudande till dig som fyller jämnt

För den aktiva livsnjutaren är spa, golf, jakt, vandring, fiske, skidåkning, vin- eller whiskyprovning och krogshower bara några exempel på upplevelser att krydda vistelsen med och göra den till ett minne för livet.