Vårt lojalitetsprogram

Får vi bjuda på en natt? Vi belönar våra trogna och återkommande gäster med vår lojalitetsprogram ”Countryside Friends”. Efter fem vistelser på minst två olika hotell som ingår i Countryside Hotels, bjuder vi på en övernattning med frukost. Du väljer själv om du vill ha ett enkel- eller dubbelrum.

Vad som gäller för vårt lojalitetsprogram

  • För att få stämpel ska bokning vara gjord via Countryside Hotels hemsida.
  • Fråga efter kortet då du checkar in på det första hotellet eller beställ från info@countrysidehotels.se.
  • Kortet gäller på samtliga Countryside Hotels i Sverige. Dock inte vid event- eller konferensarrangemang eller för gruppbokningar (fler än två rum).
  • En vistelse ger en stämpel i kortet, dvs ej en stämpel per natt.
  • Kortet är personligt och stämplas endast för max 2 rum som betalas av innehavaren.
  • Kortet måste utnyttjas på minst två olika hotell inom Countryside Hotels.
  • Stämplar kan inte påföras i efterhand.

Så här bokar du en frinatt på Countryside Hotels

Efter fem stämplar från minst två olika hotell i kortet, sker bokningen av frinatten (bed & breakfast) direkt med det hotell där frinatten ska utnyttjas. Betalning sker på plats med det fullstämplade kortet. Observera att hotellet har rätt att neka frinätter under hög beläggning, och det är mycket viktigt att uppge vid bokningstillfället att det gäller en frinatt. Meddelas inte detta vid bokningstillfället har hotellet rätt att ta ut full betalning för bokat rum.

Välkommen tillbaka. Igen och igen…!

Våra andra erbjudanden

Romantisk weekend med Countryside Hotels

Erbjudande till dig som fyller jämnt

För den aktiva livsnjutaren är spa, golf, jakt, vandring, fiske, skidåkning, vin- eller whiskyprovning och krogshower bara några exempel på upplevelser att krydda vistelsen med och göra den till ett minne för livet.

Erbjudande för de med ica-kort

Erbjudande till dig med Ica-kort

Detta erbjudande är exklusivt för dig som har ICA-kort, och kortet måste visas upp vid incheckning. Dryck till middagen ingår ej om inte annat står. Eventuellt enkelrumstillägg tillkommer.