FAQ - Vanliga frågor och svar

Jag har frågor om betalning

Det är endast en garanti för hotellen och inga pengar dras.

Du betalar när du checkar ut från hotellet.

Jag har frågor om min bokning

Avbokningen skall ske via mail till info@countrysidehotels.se. Om avbokning sker senare än enligt avbokningsreglerna kontaktas det bokade hotellet direkt. Gratis avbokning kan ske fram till kl. 18.00 dagen före ankomst utan kostnad om inget annat framgår vid bokningstillfället och på bokningsbekräftelsen.

Du betalar när du checkar ut från hotellet.

Jag har frågor om presentkort

När du vill handla för ditt presentkort, måste detta göras på countrysidehotels.se. Du bokar vad du vill på vår hemsida, garanterar med kreditkort och tar med dig presentkortet som hel- eller delbetalning. När du gjort din bokning får du en bekräftelse via mail.

Vid bokning med presentkort som har 6 siffror och startar med siffran 0 = Garantera med kreditkortsnummer och ta med presentkort till hotell som hel/delbetalning. Fyll ej i någon kod.

Vid bokning med presentkort som har 12 tecken = Fyll i din presentkortskod på betalningssidan. Räcker inte summan på presentkortet så fyller du även i kreditkortsnummer som garanti på resterande summa. Det resterande betalas på plats till hotellet.

Våra presentkort gäller i två år från och med utskriftsdatum.

Nej, det går inte. För att använda våra presentkort måste bokningen göras på vår hemsida, countrysidehotels.se.

Jag har frågor om Greatdays eller Upplevelse.com

När du vill handla för ditt värdebevis, måste detta göras på countrysidehotels.se. Du bokar vad du vill på vår hemsida, garanterar med kreditkort och tar med dig värdebeviset som hel- eller delbetalning. Du kan inte använda värdebevis som betalning om du bokar direkt med ett hotell. Skriv in att du betalar med värdebevis från Greatdays eller Upplevelse.com i rutan för ”Meddelande eller önskemål” som du finner på sista sidan i bokningen. När du gjort din bokning får du en bekräftelse via mail.

Ta med värdebeviset till hotellet och lämna till receptionen som betalning vid ankomst. Viktigt att du har rätt värdebevis att lämna till hotellet. Hotellet tar inte emot valörkort. Har du inte rätt värdebevis med dig får du betala din vistelse med kreditkort på plats!

Läs mer om värdebevis från Upplevelse.com

Läs mer om värdebevis från Greatdays

Jag har frågor om ert lojalitetsprogram

Du kan bli medlem när du genomför en bokning. I steg 3/3 registrerar du dig och följer instruktionerna. 

Du ser dina intjänade nätter 5 dagar efter avslutad vistelse. 

Har du frågor, maila till info@countrysidehotels.se

Jag har frågor om hotellet

Hundar är välkomna på de flesta av våra hotell men inte i alla rum. När du gör din bokning, ange i meddelanderutan att du önskar ha din hund med dig. Om det är något problem eller om hotellet tar ut en avgift, kontaktar de dig.

När du gör din bokning, ange i meddelanderutan att du önskar ett handikappanpassat rum. Om det är något problem kontaktar hotellet dig.

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev