Albert Hotell

Boka paket ho oss på Albert Hotell som går i matens tecken.

Skäm bort dig för en helg. Med vårt paket i Trollhättan får du en garanterat unik matupplevelse i en lugn och harmonisk miljö.

Älskar du god mat lika mycket som vi gör? Hos oss får du en gastronomisk sensation varje måltid.

Oavsett om du vill ha en romantisk helg tillsammans med din älskade, eller bara komma bort från stressen, har vårt paket i Trollhättan något som passar dig.
Koppla av ordentligt, njut och upplev mer!

Vi vill att du ska koppla av så mycket som möjligt. Vi har med omsorg tagit fram paket i Trollhättan som gör att du får njuta ordentligt.  Och på morgonen vaknar du upp till en härlig frukostbuffe efter en natts vila i en av våra underbara dubbelsängar från Carpe Diem

Aktivitet eller relax? Efter frukost på lördag finns det tid för båda. Besök Trollhättans centrum med shopping, bara ett stenkast ifrån hotellet. Eller varför inte vandra längs fallfåran i vår storslagna natur? Promenera längs Kärlekens stig och lyssna till Älvens framfart Givetvis hjälper vi dig gärna med fler aktiviteter på plats.

På eftermiddagen checkar ni in kvällen avslutas med en gastronomisk grand finalé: En välkomponerad middag där vi har tänkt på alla detaljer i både smak och presentation.

 

Aktuella erbjudanden

Mariapaket

Älskar du god mat lika mycket som vi gör? Hos oss får du en gastronomisk sensation varje måltid. Oavsett om du vill ha en romantisk helg tillsammans med din älskade, eller bara komma bort från stressen.Koppla av ordentligt, njut och upplev mer! Vi vill att du ska koppla av så mycket som möjligt. Vi har med omsorg tagit fram paket i Trollhättan som gör att du får njuta ordentligt. Och på morgonen vaknar du upp till en härlig frukostbuffe

BOKA

Hela Helgen

Låt oss ta hand om er en hel helg! Njut av vällagad mat och övernatta i våra sköna CarpeDiem sängar, njut av frukostbuffé. Ankom fredag eftermiddag och starta med 3-rätters supé och under lördagen serveras frukostbuffé följt av 3-rätters supé på kvällen. Frukostbuffé på söndag innan avresa

BOKA

Lyxpaket

Vi vill att du ska koppla av så mycket som möjligt. Därför har vi med omsorg tagit fram ett weekendpaket i Trollhättan som gör att du får njuta ordentligt. Här är allt inkluderat så ni kan bara slappna av och låta oss ta hand om er!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Julbordspaket 2018

Vill du njuta av god mat och utmärkt service i en unik miljö? Albert julbordspaket är julstämning på riktigt. Ankom till ett juligt och vackert Albert där välkomstglöggen väntar. Sedan sätter ni er till bords och avnjuter vårt goda, vällagade och speciella julbord.Pris inklusive frukostbuffé: Bokningsbart från 29 november Självklart ingår kaffe på maten. Du bor sedan i komfortabla dubbelrum och äter av frukostbuffén. Passa på att njuta av den fantastiska utsikt. 1495 kr /person i dubbelrum

BOKA

Julaftonpaket 2018

Välkommen att fira Julafton med oss på Albert Hotell!

BOKA

Nyårsafton paket 2018

Välkommen att fira Nyårsafton med oss!

BOKA

Gourmetpaket

Ett paket för er som älskar god mat, spännande kombinationer och härliga drycker. I köket på Albert skapar vi ständigt nya rätter och provar nya smaker på råvaror som ligger rätt i säsong. Allt för att hitta rätter och menyer som ni ska gilla.

BOKA

Golfpaket

Spela Golf på Våra vackra Golfbanor och avnjut supé i vår restaurang .

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
310
89

Så här säger våra gäster

Dela