Bjertorp Slott

Slott & Miljö
Innanför ekporten inspireras och njuter ni av personlig service, uppmärksammad gastronomi och en spännande historia som genomsyrar hela slottet. På Bjertorp Slott upplevs storytelling på riktigt, alla hotellrum och sviter är designade utifrån slottets historia och beskriver alla ett eget händelserikt kapitel. I häftiga kombinationer av färger och mönster möter Jugend 2000-talet med dagens komfort och bekvämlighet. I vårt prisbelönta kök skapas kreativa tallrikar med höga smaker där de lokala råvarorna ständigt är närvarande.

Möten & aktiviteter
Vår slottsmiljö och moderna möteslokaler gör att vi är en naturlig mötesplats för företag med behov av viktiga strategiska möten, event med produktlanseringar och personalgruppens kick in eller kick off. Live med oss är en av våra underhållande aktiviteter där kockarna uppträder på scenen och visar upp sina kunskaper för deltagarna att avnjutas och sedan själva kan gå hem och testa.

Utanför slottets dörrar väntar undersköna cykelvägar, kanske en jaktrunda, en av Sveriges vackraste golfbanor, Vara-Bjertorp GK. Våra gäster kombinerar golfspelet med slottsmiddagar eller gourmet golfskolor där klubbens pro och landslagscoachlär ut hemligheterna.

Utmärkelser
Det senaste året har vi tagit emot en rad utmärkelser som vi är stolta över. Höga poäng i Dagens Industris hotelltoppen, restaurangguiden White Guide och golftidningen GolfDigest är några exempel där vi blivit uppmärksammade.

 

Varmt välkommen, vi har massor att berätta!

Aktuella erbjudanden

Weekend på slottet

Ett jugendslott, ett prisbelönt kök, en enastående slottsmiljö och så du. Oslagbart. När kommer du och hälsar på?

BOKA

Slottsgolf

Bo kungligt och golfa vackert hos oss. Bjertorp Slott tar emot får dina golfrundor njutningsfyllda.

BOKA

Kär på slottet

Nyförälskad? Kär? Dejt? På slottet tar du kärleken till ytterligare en nivå. Efter en romantisk middag här kan allt hända…

BOKA

Slott för själ & kropp

Man måste få för att kunna ge. Ladda dig själv med energi med vårt må-bra-paket, fyllt med bra saker för din egen skull

BOKA

Gourmetpaket

Dags för något oförglömligt? Vårt gourmetpaket sätter fart på alla dina sinnen. Ta till vara på det allra bäst vårt slott kan erbjuda.

BOKA

Golfa, ät och sov gott

Bra golf på dagen. En utsökt fyrarätters middag på kvällen. God natt. Sedan väntar slottsfrukost.

BOKA

Slottsdygnet

Fly vardagen och njut av stillheten på ett slott. Fyra rätter till middag, en natt i ett av våra fantastiska rum och slottsfrukost väntar

BOKA

Julbord & Julskrud

Smakrikt julbord med slättens råvaror och julstämning. Varför åka hem efter julbordet när du kan stanna över natten och ta en skön sovmorgon?

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Senior VIP

För dig som gillar att njuta lite extra, fyllt 65 och uppskattar slottsmiljö.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
320
86

Så här säger våra gäster

Dela