Dömle Herrgård Spa & Resort

Tänk dig en plats där verkligheten läggs åt sidan. Det enda du gör är att bli bortskämd, avkopplad och fylld med nya intryck och minnen. Minnen som får dig att drömma dig tillbaka till oss. Välkommen till Dömle Herrgård Spa & Resort – Mellan dröm och verklighet.

Med anor från 1446, är vi idag en vacker blandning av klassisk herrgård och har ett toppmodernt koncept för konferens, kickoff och viktiga möten. Vi är även perfekta för drömbröllop och livets stora fester. Herrgården har alla möjligheter för både stora och små sällskap. Kanske en romantisk spaweekend på tu man hand? Eller en avkopplande stund med nära vänner? Vår fina spaanläggning erbjuder avkoppling och njutning med flera spabad ute och inne, bastu, lounge och en stor altan med härliga sittytor. Här hämtar du nya krafter och njuter. Det finns även andra aktiviteter, såsom både inne- och ute gym, vinkällare, lyxiga utomhusjacuzzis och bastu i en sagolik herrgårdspark, med egen strand. Dessutom erbjuder vi ett helt fantastiskt kök.

Vår vision är att du alltid vill komma tillbaka, eller ännu bättre att du aldrig vill lämna oss. Välkommen med din bokning!

Aktuella erbjudanden

Herrgårdspaket 1 dygn

Herrgårdspaket i idyllisk miljö med någon du håller av. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för kropp och själ som får dig att längta tillbaka.

BOKA

Herrgårdspaket 2 dygn

Herrgårdspaket i idyllisk miljö med någon du håller av. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för kropp och själ som får dig att längta tillbaka.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Lars Lerin paket

Lars Lerin – känd för sin vänliga vänskap. Konstnär, författare, och poet, populär sommarpratare och känd från TV.

BOKA

SPA paket

En fulländad upplevelse hos oss innehållande allt du kan tänka dig. En avkopplade vistelse hos oss gör att du inte vill åka härifrån! SPA paket inkluderande spaentré, fördrink, trerätters middag, övernattning och frukost. Vårt SPA öppnar 1:a december 2018.

BOKA

Träningsweekend 26-27/1

Häng med Angelica och Emma Bäcker –två träningstokiga instruktörer från Värmland – på en träningsweekend på Dömle Herrgård Spa & Resort. Denna helg kommer vi kombinera uteträning med skön återhämtning i vårt nya lyxiga spa. Vi kommer dessutom att äta fantastisk god mat. Upplägget kommer att erbjuda en upplevelse i vacker miljö, härlig träning och ljuvliga smaker.

BOKA

Nyårspaket 1 natt

Fira in det nya året i unik herrgårdsmiljö med anor från 1400 talet. Vi dukar upp för en oförglömlig fest, brasan brinner välkomnande redan i entrén, hela huset är uppklätt för ett nyårsfirande värt namnet! Låt oss skämma bort er från det ena året till det andra. Unna dig själv Nyårspaket En lyxig helg där du kan njuta hos oss och fira in nya året, avkopplad och fylld med ro. SPA, fantastisk Sylvestermiddag och en sprakande fest är vad vi erbjuder dig!

BOKA

Nyårspaket Lyx

Fira in det nya året i unik herrgårdsmiljö med anor från 1400 talet. Vi dukar upp för en oförglömlig fest, brasan brinner välkomnande redan i entrén, hela huset är uppklätt för ett nyårsfirande värt namnet! Låt oss skämma bort er från det ena året till det andra. Unna dig själv Nyårspaket Lyx som innehåller två nätter hos oss, så du i lugn och ro kan njuta hos oss och fira in nya året avkopplad och fylld med ro. SPA, magiska middagar och en sprakande fest är vad vi erbjuder dig!

BOKA

Skidpaket

Unna dig själv eller någon du håller av en skön vistelse och upplev den idylliska herrgårdsmiljön hos oss på Dömle Herrgård. Här väntar ett exklusiv paket med härlig skidåkning i Dömlebacken (1 km från Herrgården), spavistelse, fantastiskt god mat och dryck, unikt boende och vacker miljö.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
166
85

Så här säger våra gäster

Dela