Dömle Herrgård

En unik kombination mellan klassisk herrgårdskänsla, bröllopsromantik och toppmodern teknik. Dömle Herrgård har en anrik historia och den tidigaste dokumentationen går tillbaka till 1400-talet. . Här finns plats för livets stora fester såsom bröllop, födelsedagsfester och barndop. Vi håller ca 25 bröllop varje år och garanterar en oförglömlig upplevelse av högsta klass. Herrgården bjuder på ett kök av absolut toppklass, hög servicenivå och ypperliga möjligheter till underbart boende för både mycket stora som små sällskap. Tidigaste dokumentationen om Dömle Herrgård går tillbaka till 1400-talet. Då fick Katarina Bengtsdotter från Torp i Närke gården som morgongåva. Genom åren har området ägts av grevar, brukspatroner och Karlstads stift. I dag ägs Dömle Herrgård av Georg Möller och Jan Ohlsson. Hjärtligt välkommen till Dömle Herrgård!

Aktuella erbjudanden

Herrgårdspaket 1 dygn

Herrgårdspaket i idyllisk miljö med någon du håller av. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för kropp och själ som får dig att längta tillbaka.

BOKA

Herrgårdspaket 2 dygn

Herrgårdspaket i idyllisk miljö med någon du håller av. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för kropp och själ som får dig att längta tillbaka.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Lars Lerin paket

Lars Lerin – känd för sin vänliga vänskap. Konstnär, författare, och poet, populär sommarpratare och känd från TV.

BOKA

SPA paket

En fulländad upplevelse hos oss innehållande allt du kan tänka dig. En avkopplade vistelse hos oss gör att du inte vill åka härifrån! SPA paket inkluderande spaentré, fördrink, trerätters middag, övernattning och frukost. Vårt SPA öppnar 1:a december 2018.

BOKA

Nyårspaket 1 natt

Fira in det nya året i unik herrgårdsmiljö med anor från 1400 talet. Vi dukar upp för en oförglömlig fest, brasan brinner välkomnande redan i entrén, hela huset är uppklätt för ett nyårsfirande värt namnet! Låt oss skämma bort er från det ena året till det andra. Unna dig själv Nyårspaket En lyxig helg där du kan njuta hos oss och fira in nya året, avkopplad och fylld med ro. SPA, fantastisk Sylvestermiddag och en sprakande fest är vad vi erbjuder dig!

BOKA

Nyårspaket Lyx

Fira in det nya året i unik herrgårdsmiljö med anor från 1400 talet. Vi dukar upp för en oförglömlig fest, brasan brinner välkomnande redan i entrén, hela huset är uppklätt för ett nyårsfirande värt namnet! Låt oss skämma bort er från det ena året till det andra. Unna dig själv Nyårspaket Lyx som innehåller två nätter hos oss, så du i lugn och ro kan njuta hos oss och fira in nya året avkopplad och fylld med ro. SPA, magiska middagar och en sprakande fest är vad vi erbjuder dig!

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
162
86

Så här säger våra gäster

Dela