Dömle Herrgård

En unik kombination mellan klassisk herrgårdskänsla, bröllopsromantik och toppmodern teknik. Dömle Herrgård har en anrik historia och den tidigaste dokumentationen går tillbaka till 1400-talet. . Här finns plats för livets stora fester såsom bröllop, födelsedagsfester och barndop. Vi håller ca 25 bröllop varje år och garanterar en oförglömlig upplevelse av högsta klass. Herrgården bjuder på ett kök av absolut toppklass, hög servicenivå och ypperliga möjligheter till underbart boende för både mycket stora som små sällskap. Tidigaste dokumentationen om Dömle Herrgård går tillbaka till 1400-talet. Då fick Katarina Bengtsdotter från Torp i Närke gården som morgongåva. Genom åren har området ägts av grevar, brukspatroner och Karlstads stift. I dag ägs Dömle Herrgård av Georg Möller och Jan Ohlsson. Hjärtligt välkommen till Dömle Herrgård!

Aktuella erbjudanden

Herrgårdspaket 1 dygn

Herrgårdspaket i idyllisk miljö med någon du håller av. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för kropp och själ som får dig att längta tillbaka.

BOKA

Herrgårdspaket 2 dygn

Herrgårdspaket i idyllisk miljö med någon du håller av. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för kropp och själ som får dig att längta tillbaka.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

"Ja må du leva"

Ja må du leva helg Allt för ofta glömmer vi bort att fira att vi finns till. Vi tar allt för givet och hinner inte stanna upp och njuta av livet. Unna dig en helg hos oss och fyll den med det just du vill ha. Låt helgen bli något extra för dig! I vår gudomliga herrgårdsmiljö med magisk naturen kan du koppla av med promenader, åka slalom i Dömle backen, åka längdskidor i SISU-spåren, pimpla på sjön eller stanna på Herrgården och njuta av lugn och ro. Det Din tid på jorden och du bestämmer.

BOKA

Lars Lerin paket

Lars Lerin, konsthall

BOKA

Golfpaket Classic

Unna dig att ett golfpaket i vacker Herrgårdsmiljö och storslagen natur. Med en perfekt golf runt hörnet.

BOKA

Golfpaket Exklusive

I kombination av utsökt mat och dryck i vacker Herrgårdsmiljö och storslagen natur kan du få en helt perfekt golfvistelse.

BOKA

Golfpaket Classic 2 dygn

Fantastisk golf i 2 härliga dygn i idyllisk herrgårdsmiljö.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
105
84

Så här säger våra gäster

Dela