Fryksås Hotell & Gestgifveri

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Hos oss på Fryksås Hotell kan du både bo, äta och konferera och vi lovar att göra allt för att du skall få en upplevelse utöver det vanliga. Att uppleva den unika fäbodmiljö som hotellet ligger i är som att vandra i en historisk resa från 1500-talet till nutid. Den unika platsen, miljön och historien tar tag i alla besökare på ett speciellt sätt. Helt enkelt en plats att bli förälskad i, kanske just därför som så många brudpar väljer att ha sin oförglömliga dag här hos oss. Oavsett om det gäller en konferens eller en weekend på tu man hand, på Fryksås Hotell tar vi hand om våra gäster med ledorden omtanke, njutning, och inspiration Här finner du lugn både sommar som vinter, vårt unika läge har alltid något speciellt att dela med er.

Bokning av barn

När ni bokar barn 4- 12 år ingår i bokningsavgiften, logi och frukost.
För middag kan ni själva beställa från vår barnmeny eller barnportion från A la carte. Detta tillkommer i priset.

Aktuella erbjudanden

Sommarerbjudande

Passa på och boka vårt Sommarerbjudande med två övernattningar. Under juli månad har vi ett antal rum lediga för 1400 kr per person två nätter i dubbelrum.

BOKA

Zornpaket Gourmet

Kombinera avkopplande boende i hjärtat av Dalarna med kultur och besök på Zornmuseet. På Fryksås Fäbod hittar ni vårt hotell med den underbara utsikten över Orsasjön och Siljan.

BOKA

Njutning på två hjul

Träna på hjul eller ben med gourmetupplevelse

BOKA

Zornpaket

Kombinera avkopplande boende i hjärtat av Dalarna med kultur och Zornmuseet. På Fryksås Fäbod hittar ni vårt hotell med den underbara utsikten över Orsasjön och Siljan.

BOKA

Västkustbesök på Fäboden

Boende med skaldjurspaket

BOKA

Weekend med avsmakningsmeny

Unna er några sköna dagar i vår härliga fäbodmiljö. Njut av vår vidunderliga utsikt över Siljan och Orsasjön från vår veranda eller i restaurangen. Erbjudandet gäller även vardagar.

BOKA

Countryside Weekend

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Nyårs paket

Välkommen att fira nyår med oss på Fryksås Hotell ! Dubbelrum för 2 personer. Njut av stillheten på Fryksås Fäbod. Vackert vinterlandskap ramar in årets sista dagar. Njut med dina nära o kära.

BOKA

Julafton på fäbon

Välkomna till oss på Fryksås Fäbod och fira jul i lugn och ro med dina nära och kära. Två nätters övernattning där ni har vårt stora julbord på Julafton och en trerätters middag den andra natten.

BOKA

Julbordsweekend

Varför inte överraska dina nära och kära med en julbordsweekend. Njut av trevlig samvaro framför brasan med den hänförande utsikten mot Orsasjön och Siljan.

BOKA

Mitt i veckan

Erbjudande mitt i veckan

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
159
87

Så här säger våra gäster

Dela