Gimo Herrgård

Inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten välkomnas ni till Sveriges första gustavianska herrgård. Här finner du 88 personligt inredda rum och sviter, Sjöstugan SPA med panoramautsikt över sjön och restaurangen som serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd. För era evenemang erbjuder vi ljusa mötesrum och vackra festlokaler från 1700-talet. Varmt välkommen till Gimo Herrgård.

Aktuella erbjudanden

Romantic Lifestyle

Lev livet lite lyxigare och ge dig själv tid att ta hand om dig och den du tycker om med ett Romantic Lifestyle-paket på Gimo Herrgård. I ert rum väntar Champagne, frukt och choklad. I våra salonger serveras ni tebuffé och till aftonen en välkomstdrink och en fyra rätters middag. Efterföljande morgon serveras ni frukost som buffé i restaurangen.

BOKA

Julfirande 2 nätter

I dagarna tre firar vi traditionsenligt jul på Gimo Herrgård. Bo 2 eller 3 nätter.

BOKA

Herrgårdsupplevelse

Skäm bort dig själv på vår vackra herrgård!

BOKA

Nyårsfirande

Avsluta det gångna året ståndsmässigt och unna er ett lyxigt nyårsfirande i anrik herrgårdsmiljö. Bo en eller två nätter.

BOKA

Candle Light Dinner & Svit

Unna dig något alldeles extra med en natt i en av våra magnifika sviter och avnjut en candle light dinner i vår vackra matsal eller i en chambre separée - din helt egna matsal.

BOKA

Härligt nyårsfirande med två nätter

Avsluta det gångna året ståndsmässigt och unna er ett lyxigt nyårsfirande på Gimo Herrgård.

BOKA

Julfirande 3 nätter

I dagarna tre firar vi traditionsenligt jul på Gimo Herrgård. Njut av de svenska jultraditionerna, stämningen och läckra måltider. I herrgårdens matsal, med utsikt över den snöbeklädda parken, står era måltider framdukade under er vistelse hos oss. Det bjuds på spännande, lokala specialiteter och alla de traditionella rätter som förväntas finnas i juletid.

BOKA

SPA-helg

Koppla av och ladda om med en SPA-helg på Gimo Herrgård!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Herrgårdsweekend

Herrgårdsweekend

BOKA

Skidpaket

Åk inte hela vägen till fjällen, stanna hos oss på Gimo Herrgård! Vid ankomst hämtar ni ut erat dagkort för de belysta skidspåren i Gimo. Koppla av efter en heldag i spåret med SPA och relax i Sjöstugan och avsluta med en tvårätters middag i Herrgårdens restaurang.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
314
81

Så här säger våra gäster

Dela