Hennickehammars Herrgård

Hennickehammars Herrgård är en idyllisk herrgård i en vacker natur med egen sjö, utsökt kök och personlig service strax utanför Filipstad i Värmland. Här kan gäster aktivera sig med promenader runt sjön, spabehandlingar av olika slag, en avkopplande relaxavdelning eller ett besök på hotellets gym. Husdjur är välkomna men det måste bokas i förväg då vi endast har några stugor i Vargbyn som är avsedda för husdjur.

Maten tillagas av noggrant utvalda råvaror av hög kvalitet och med rena naturliga smaker. Den direkta närhet till naturen ger köket en exklusiv tillgång till råvaror från skogens, sjöns och bygdens eget skafferi.

Den omfattande dryckeslistan erbjuder en stor bredd med olika stilar från länder och producenter i Europa och övriga världen. Alla vinerna i menyn är utvalda för att passa ihop med kökets övergripande filosofi och utlovar intressanta och oväntade smakkombinationer.

Aktuella erbjudanden

Hennickehammarpaket 1 dygn

En skön minisemester med god mat och avkoppling i Värmlands djupa skogar. Kom bort från vardagsstressen och låt er bli omhändertagna för en stund. Njut av det välrenommerade köket som bjuder på härliga smakupplevelser, vackra gästrum och en magiskt vacker natur. Det är omöjligt att inte smittas av förtrollningen som råder här på Hennickehammar.

BOKA

Paket med Guldkant 1 dygn

Här är ett paket för Er med det lilla extra! Kanske har ni något att fira eller vill ni bara unna er att få njuta maximalt. Den varma och inbjudande atmosfär som råder här på Hennickehammar gör er upplevelse något att komma ihåg för livet. Vi längtar efter att få ta hand om er och se till att ni helt och hållet kan koppla av och bara tänka på varandra och er själva. Självklart bor ni i våra Premiumrum i Bäckgården eller Huvudbyggnaden

BOKA

Herrgårdshelg 2 dygn

En hel helg(eller mitt i veckan), med god mat och avkoppling i vackraste Värmland! Kom bort från vardagsstressen och låt oss ta hand om er för en stund. Njut av vårt välrenommerade kök som bjuder på härliga smakupplevelser, vackra gästrum och magiskt vackra natur. Det är omöjligt att inte smittas av förtrollningen som råder här på Hennickehammar.

BOKA

Sista Minuten

Passa på att åka på kortferie och låt oss ta hand om er – njut av god mat, gott vin! Detta erbjudande gäller nybokningar för minst 2 personer gjorda tidigast 1 vecka före ankomst och endast enskild privatbokning – ej grupp eller konferens. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Detta ingår: Ankomstkaffe med hembakt bröd Härlig trerätters Herrgårdsmiddag Övernattning i dubbelrum* Frukostbuffé

BOKA

Romantikpaket 1 dygn

Avsluta veckan med en trevlig helg och ta med din käresta på herrgårdsromantik! Atmosfären på Hennickehammar andas romantik, det är något med den förtrollande stämning som råder i såväl natur som i den 1700 tals miljö som herrgården bjuder på. Att komma bort från vardagsstressen och bara få ta hand om varandra för en stund, att njuta av gudomligt god mat och goda viner, att få sova gott i sköna sängar i vackra rum och att bara få ta hand om varandra – visst låter det som en dröm?

BOKA

Nyårspaket

BOKA

Julbordspaket 1 dygn

Unna dig en försmak av julen! En kortferie med julbord, övernattning (i dubbelrum) och frukostbuffé Vårt klassiska Värmländska julbord serveras i herrgårdens matsal, där julstämningen känns så där riktigt gammaldags. På det dignande julbordet finner du sill, syltor, korv och skinkor och mycket mycket mer.... Passa på att varva ned ordentligt med härliga promenader och kanske en timme i vår fina härliga relaxavdelning!

BOKA

Må Bra paket 1 dygn

En perfekt kombination av god mat, underbar natur, vacker miljö och skön behandling från vårt Må Bra program. För dig som vill ha den perfekta upplevelsen med en kombination av god mat, underbar natur, vackra gästrum, en stund i vår lyxiga relaxavdelning som ni har alldeles för er själva en timme och en skön 50min behandling från Må Bra programmet

BOKA

Romantikpaket 2-dygn

Ta med din käresta på herrgårdsromantik. En hel helg med din käresta på romantisk herrgård! Atmosfären på Hennickehammar andas romantik, det är något med den förtrollande stämning som råder i såväl natur som i den 1700 tals miljö som herrgården bjuder på. Att bara få ta hand om varandra för en stund, att njuta av gudomligt god mat och goda viner, att få sova gott i sköna sängar i vackra rum och att bara få ta hand om varandra – det låter som en dröm!

BOKA

Helg med Guldkant 2 dygn

Här är paketet för Er som vill bli bortskämda med god mat & dryck i en härlig avkopplande miljö. För er som vill ha det där lilla extra. Kanske har ni något att fira eller vill ni bara unna er att få njuta maximalt. Den varma och inbjudande atmosfär som råder här på Hennickehammar gör er upplevelse något att komma ihåg för livet. Självklart bor ni i våra finaste rum i Herrgårdsbyggnaden eller Bäckgården

BOKA

Må Bra Paket 2 dygn

En perfekt kombination av god mat, underbar natur, vacker miljö och skön behandling från vårt Må Bra program För dig som vill ha den perfekta upplevelsen med en kombination av god mat, underbar natur, vackra gästrum, en stund i vår lyxiga relaxavdelning som ni har alldeles för er själva en timme och en skön 50min behandling från Må Bra programmet

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Vardagsweekend

För er som har möjlighet att fly från vardagen mitt i veckan! Ankomst måndag-torsdag Kom bort från vardagsstressen och låt oss ta hand om er för en stund. Njut av vårt välrenommerade kök som bjuder på härliga smakupplevelser, vackra gästrum och magiskt vackra natur. Det är omöjligt att inte smittas av förtrollningen som råder här på Hennickehammar.

BOKA

Fredagsmys!

Avsluta veckan med avkoppling och fredagsmys hos oss, vakna utvilade och redo för en underbar lördag!!

BOKA

Vintersportspaket 1 dygn

I paketet ingår: 1 spårkort på Kalhyttans skidanläggning i Filipstad, tvårätters middag, logi och frukostbuffé Kika gärna in på www.kalhyttan.se för att se information kring anläggningen och se spårstatus!

BOKA

Vintersportspaket 2 dygn

I paketet ingår, 2 spårkort på Kalhyttans skidanläggning i Filipstad, 2 tvårättersmiddagar, 2 övernattningar med frukostbuffé samt 1 timme i vår relaxavdelning Kika gärna in på www.kalhyttan.se för att se information kring anläggningen och se spårstatus!

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
224
88

Så här säger våra gäster

Dela