Hestraviken hotell & restaurang

Familjen Hellström har i tre generationer drivit och utvecklat Hestraviken till ett gemytligt lyxigt hotell för en romantisk weekend, golfpaket, semester och en aktiv ferie. Den natursköna omgivningen bjuder in till långa promenader, kanotturer, skidåkning i Isabergs skidanläggning eller ett dopp i hotellets utomhuspool när vädret tillåter. Låt tanken vakna och själen njuta

Värt att nämna:
Rekommenderas av White Guide


Särdrag:
Hestraviken är känt för sitt vackra läge och goda mat. Gästfriheten och den vänliga personalen, gör att man finner sig väl till rätta och trivs från första stund. Gästrummen är belägna i olika hus med egen terass eller balkong som har vacker utsikt. Stilla flyter Nissan förbi några av hotellrummen, så nära att man kan sitta på balkongen och fiska.

Aktiviteter:
Isabergs vackra 36 håls golfbana, kanoter, roddbåtar, mtb-cyklar, cyklar, utomhuspool sommartid, relax med spa-bad, bastu, fiske, vandringsleder, sjöbad mm.Vintertid finns utförsåkning på Isabergs skidområde, längsskidåkning, skridskoåkning med mera.

Köksbeskrivning:
Köket är hjärtat på Hestraviken och överraskar med ljuvlig mat tillagad och anrättad med hög ambition. Fräscha säsongsanpassade och närproducerade råvaror från trakten och naturens eget skafferi, samt medelhavsinspirerade läckerheter gör varje måltid speciell. 

Sevärdheter;
Store Mosse Nationalpark, Isaberg, Ettö naturreservat, Glasriket, Vilda Västern staden High Chaparral, Töllstorps och Hyltens Industrimuseum, Borås Djurpark, Bruno Mathsson Center, Möbelriket, Outletbyn Gällstad m.m

Aktuella erbjudanden

Det ska vi firapaket

Firar ni något speciellt, högtidsdag eller något annat passar detta paket perfekt.

BOKA

Fredagsmys

Avsluta arbetsveckan med lite fredagsmys, checka in, koppla av i vår relaxavdelningen, njut av god mat, dryck och varandras sällskap.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Aktivt Naturpaket

Det naturliga valet för dig som gillar att vara aktiv och vistas i naturen. Upplev den vackra och fridfulla naturen kring Isaberg med skogar, berg och sjöar. Möjligheterna är många; vandra, cykla, kör MTB, paddla kanot, ro med ekan, fiska mm.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Julbordsweekend i Småland

Ett julbordspaket med matglädje och atmosfär!

BOKA

Januaripaket - 25% i rabatt

Upplev den vackra och avslappnande miljön på Hestraviken och naturen i Isabergsområdet som bjuder på många trevliga vinteraktiviteter.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
437
86

Så här säger våra gäster

Dela