Hotell Järvsöbaden

Välkommen hem till oss på Hotell Järvsöbaden – grundat som kuranstalt år 1905 av förfadern till dagens ägare, tredje och fjärde generationen i familjen Pehrson. År 1935 upphörde kurverksamheten och Järvsöbaden blev en ren pensionatsrörelse. I mer än hundra år har nu detta flaggskepp bland svenska pensionat varit i samma familjs ägo. Här sker nödvändig modernisering med mycket varsam hand för att värna om Järvsöbadens genuina miljö och personliga charm. Hotell Järvsöbaden har med åren blivit ett smultronställe att återkomma till för såväl privata som konfererande gäster.

Beläget mitt i Hälsinglands storslagna natur, i Järvsö – pärlan i detta kulturlandskap – erbjuds året om möjligheter till rekreation och aktiviteter för alla smaker.

Aktuella erbjudanden

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé! Boende avser rum i Solvillan

BOKA

Spapaket

Vi återanknyter till Järvsöbadens historia med en ny SPA-avdelning. Här finns torrbastu, ångbastu, jacuzzi, relaxavdelning och ett kallbad som vi inrett i vår potatiskällare, samt med gym och duschavdelning. Inkluderar: 5-rätters middag, del i dubbelrum, en flaska mousserande, Frukost samt Spa-avdelningen, inklusive badrock, tofflor, handduk och spa-kit. Spapaket gäller 1 dygn. Bokas ytterligare dygn, avser det rum & frukost. Önskas middag väljer man i tillvals produkter.

BOKA

Cykelpaket Downhill

Downhill cykling i en av Europas bästa downhillparker.

BOKA

Romantikpaket

Njut av ett romantiskt dygn mitt i Hälsinglands hjärta.

BOKA

Midsommarpaket

Fira ett traditionellt svenskt midsommarfirande i hjärtat av Hälsingland.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Skidpaket med skipass

Skidåkning bara 3 timmar från Stockholm i Järvsöbacken. Skidåkning i 20 nedfarter, med 8 liftar och 4 rullband. BO PÅ ANRIKA JÄRVSÖBADEN I huvudbyggnaden med sina två flyglar finns allt från enkelrum till en minisvit. Det går också att boka ett rum i Solvillan, en villa 150 meter bort från huvudbyggnaden beläget precis vid skogsbrynet. Samtliga rum har tillgång till trådlös nätverksuppkoppling (wifi). Rummen är individuellt inredda.

BOKA

Spapaket ICA

Spapaket: inhåller femrättersmiddag, boende del i dubbelrum, tillträde till Spa -avdelningen, morgonrock, spkit, tofflor samt handduk.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
458
86

Så här säger våra gäster

Dela