Hotell Slottsbacken

Hotell Slottsbacken ligger bara några minuters promenad från Visbys huvudgata, Adelsgatan.
Vi är ett fyrstjärnigt hotell som öppnade i juli 2012, beläget innanför ringmuren i Visby, nära havet och bara ett stenkast från restauranger och shopping. 29 dubbelrum med dusch och wc, några med havsutsikt samt en etagesvit. Fri WI-FI, konferenslokal. En minibar och en 32-tums platt-TV med kabelkanaler är standard i alla rum.
Vi har gästparkering som bokas i förväg. 

Våran restaurang, Donners Brasserie, ligger ca 3 minuters promenad från hotellet. Välrenommerad krog med centralt läge i Visby innerstad, i en fastighet med anor från 1600-talet. Medeltida källare och stor uteservering. Lagar klassisk mat med rötterna i det svenska och franska köket. Medlem i Kulinariska Gotland. Gotländska råvaror efter säsong.

Aktuella erbjudanden

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl en trerätters middag (Vid ett tillfälle, valfri dag) och frukost. Middagen äts på vår restaurang Donners Brasserie, som ligger ca 3 minuters promenad från hotellet.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Nyårspaketet

Fira in det nya året med en övernattning på Hotell Slottsbacken. Var med oss och tacka för det år som varit och skåla in det nya 2019 med Visbys fyrverkerispel som din utsikt.

BOKA

Adventspaketet

Njut av julstämingen i december och tillbringa en natt i ett av våra mysiga dubbelrum Deluxe. En ostbricka med smak av jul finns på rummet vid ankomst samt morgonrockar och tofflor. När ni vaknar är ni välkomna ner till vår framdukade frukostbuffé. Priset är 1095:- 2 personer, 1 natt. Vid bokning av fler nätter gäller våra ord. dygnspriser Varmt välkommen till Hotell Slottsbacken!

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
967
88

Så här säger våra gäster

Dela