Idala Gård

Denna klassiskt kringbyggda gård är belägen på det vackra Söderslätt och byggdes 1858. Idala var en gård med aktivt lantbruk till slutet av 50-talet då kor, höns och grisar flyttade ut och jordbruket avtog. Gården användes efter det främst som bostad för familjen och en plats för släkten att njuta och slappna av på. Runt 2004 bestämde familjen sig för att dela med sig av den vackra omgivningen och man startade ett litet B&B med restaurang. Spannmålsbyggnaden byggdes om för att ge plats åt restaurangen och övre delen av undantaget renoverades till fem dubbelrum. Efter att Idalas B&B hade varit i drift i omkring fem år bestämde man sig för att ytterligare utöka verksamheten. Man renoverade då Mangårdsbyggnaden och skapade 6 dubbelrum och ett familjerum. Idag är Idala ett Gårdshotell som välkomnar gäster från alla världens hörn för att njuta av boende, mat och dryck i äkta Skånsk lantidyll.

Aktuella erbjudanden

Hygge på Idala

Hygge på Idala Gård: I detta paket ingår 2 småflaskor Prosecco, chokladpraliner, 4-rätters middag, övernattning i Superior dubbelrum samt frukost.

BOKA

Halvpension på Idala

Halvpension på Idala Gård: Inkluderar vår Chefs Menu middag med 4-rätter, övernattning och en härlig frukost med utsikt över slätten.

BOKA

Rum på Idala

Boende i dubbelrum och frukost på Idala Gård

BOKA

Vin på Idala

Vin på Idala Gård: I detta paket ingår vinprovning (5 glas), 4-rätters middag, övernattning i Superior dubbelrum samt frukost. Detta paket kan endast bokas sista fredagen i varje månad.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Jul på Idala

Julpaket på Idala Gård: I detta paket ingår: varm dryck och julgodsaker vid ankomst, 4-rätters julinspirerad middag, övernattning i Superior dubbelrum samt frukost

BOKA

Mårten Gås på Idala

Mårten Gås på Idala Gård: I detta paket ingår välkomstdrink, 4-rätters middag, övernattning i superior dubbelrum och frukost

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
198
81

Så här säger våra gäster

Dela