Körunda Hotell

Konferens eller privat– hos oss finns 51 hotellrum och 10 konferenslokaler. Relaxavdelningen har stor skön lounge med jacuzzi, ångbastu, varmbastu och isdusch .
Nere vid sjön Muskan ligger bastuflotten och guppar, runt sjön har du en härlig motionsslinga på 9 km.
En chip från dörren ligger Nynäshamns Golfklubb, en utmärkt golfbana med 27 långhål och en 9-håls kortbana. Letar du spännande konferensaktiviteter har vi över 40 st på Körunda, bland annat flera med Paolo Roberto. Vi har också många sköna träningshelger under året. Håll koll på vår hemsida eller kontakta oss för vår eventkalender.

Aktuella erbjudanden

Att bara Vara

30 min söder om stockholm nära skärgård & nynäshamn fylls din helg av naturskön miljö, njutning och avkoppling för kropp & själ – en bara-vara weekend. Tillbakalutning i bastuloungen där ångbastu, isdusch och jacuzzi väntar. I badrock och tofflor har du en skön och avkopplande stund i relaxen innan kvällen rundas av med vår tre-rätters supé, det är en Bara-vara weekend på Körunda.

BOKA

Romantisk weekend

Checka in och starta er romantiska afton med cava och god choklad. fortsätt med en fika i lobbyn, koppla av i relaxen och avsluta med en god middag tillsammans. En magisk avkopplande helg tillsammans. I vår herrgårdsmiljö med den ståtliga och sagolika naturen som omger Körunda försvinner alla vardagliga bestyr i ett nafs. Ta en promenad runt sjön Muskan, kom tillbaka och kryp ner i bubbelpoolen och bara njut.

BOKA

Vandringspaket

Endast minuter från hotellet går sörmlandsleden. vandra längs vackra sjön muskan och de djupa urskogarna på södetörn. i vårt vandringspaket ingår en god matsäck. Ett upplevelsepaket för alla åldrar. Ta med vän, hjärta eller familjen till Körunda. Efter vandringen kopplar du av i relaxen, äter en god 4-rätters middag och sover ut i våra sköna sängar. Frukostbuffén står uppdukad innan avfärd. Friskt och avkopplande – vilken helg på Körunda!

BOKA

Lång weekend

2-nätters paket på Körunda. Ibland behöver man extra tid. Avkoppling, god mat och två nätters perfekt sömn mitt i naturen och en frukost man längtar till. Glöm alla måste och boka en weekend som du lovat dig själv så länge. Vi ser till att resten bara blir att ladda batterierna och du lämnar med 100% energi och livslust.

BOKA

Lyxweekend

Ibland förtjänar man att ge sig själv något extra, den där.. känslan av det här är jag värd, det här behöver jag. När du kommer hem till oss vill vi att du ska släppa vardagens bekymmer. Njut av lugnet, naturen och avkopplingen. Låt en Körunda Weekend vara vägen till energi och njutning. Vi har satt ihop ett paket för dig som är en sann livsnjutare, något som får dig att lämna den grå vardagen och ta dig hela vägen till något extra.

BOKA

Ta med dig cykeln hem till oss

Utforska Nynäsleden på cykel eller kör mountainbike runt sjön Muskan (teknisk svår och rolig 9 km slinga) Efter cyklingen kopplar ni av i relaxen, äter en god middag i restaurangen och sover sen ut i våra sköna rum. Vilken dag! (man tar med sig egen cykel samt annan utrustning)

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
170
85

Så här säger våra gäster

Dela