Körunda Hotell

Konferens eller privat– hos oss finns 51 hotellrum och 10 konferenslokaler. Relaxavdelningen har stor skön lounge med jacuzzi, ångbastu, varmbastu och isdusch .
Nere vid sjön Muskan ligger bastuflotten och guppar, runt sjön har du en härlig motionsslinga på 9 km.
En chip från dörren ligger Nynäshamns Golfklubb, en utmärkt golfbana med 27 långhål och en 9-håls kortbana. Letar du spännande konferensaktiviteter har vi över 40 st på Körunda, bland annat flera med Paolo Roberto. Vi har också många sköna träningshelger under året. Håll koll på vår hemsida eller kontakta oss för vår eventkalender.

Aktuella erbjudanden

Att bara Vara

30 min söder om stockholm nära Nynäshamns skärgård hittar ni Körunda. Med sjön och naturen precis utanför dörren finns det mycket att välja på. Innan middagen tar ni en promenad, löptur, badar, hänger i baren eller värmer er i relaxavdelningen. På vintern tar ni med längdskidorna och beger er ut i spåret. Känn er som hemma och låt oss i personalen ta hand om er!

BOKA

Romantisk weekend

Checka in och starta er romantiska afton med cava och god choklad på rummet. Fortsätt med en god körundafika i vår restaurang. Med naturen och sjön precis utanför dörren kan du passa på att ta en avkopplande promenad runt sjön Muskan. På vintern tar ni med längdskidorna och beger er ut i spåret. Kom tillbaka och gå ner och värm er i vår relaxavdelning. Här hittar ni bastuar, bubbelpool, isdusch och en härlig lounge.

BOKA

Vandringspaket

Endast minuter från hotellet går sörmlandsleden. Vandra längs vackra sjön muskan och de djupa urskogarna på södetörn. I vårt vandringspaket ingår även en god matsäck som ni kan avnjuta på en klippa eller något av rastställena. Ett uppskattat upplevelsepaket för alla åldrar. Efter vandringen kopplar du av i relaxen, äter en god 3-rätters middag och sover ut i våra sköna sängar. På vintern tar du med dina längdskidor och beger dig ut i spåret. Frukostbuffén står uppdukad innan avfärd.

BOKA

Lång weekend

2-nätters paket på Körunda. Ibland behöver man lite extra tid. Passa på att besök vackra Nynäshamn eller häng med oss på Körunda. Ta en promenad, löptur runt sjön, bada eller slå några hål på golfbanan. På vintern tar du med dig skidorna och beger dig ut i spåret. Avsluta med relaxavdelningen och en härlig middag. Glöm alla måsten och boka en weekend som du lovat dig själv så länge.

BOKA

Bootcamp Weekend

Älskar du träning och utmaning? Vill du prova på ny terräng sommar som vinter? Kör en egen bootcamp-weekend på Körunda. Helgen passar både ensamlöparen som träningsgänget. I närheten av hotellet finns 9km terrängspår runt sjön Muskan. Utanför finns funktionella träningsmöjligheter både med utegym och vårt eget område med höbalar och ett par andra utmaningar. Till helgen medföljer ett enkelt program med övningar. För dig som redan avancerat kan man alltid lära sig något nytt.

BOKA

Golfpaket Birdie

Här på Körunda kan du uppleva golf när den är som allra bäst. Du bor minuten bort från banan och första tee. Golfa, relaxa, ät gott och sov ut i våra sköna sängar.

BOKA

Ta med dig cykeln hem till oss

Utforska Nynäsleden på cykel eller kör mountainbike runt sjön Muskan (teknisk svår och rolig 9 km slinga) Efter cyklingen kopplar ni av i relaxen, äter en god middag i restaurangen och sover sen ut i våra sköna rum. (Man tar med sig egen cykel samt annan utrustning)

BOKA

Påsk på Körunda

Påsk på Körunda! Bort från stan men ändå nära ligger Körunda omgiven av naturen, sjön och golfbanan som vid snö förvandlas till skidspår. Innan middagen går ni ner i relaxen som har jacuzzi, ångbastu och lounge. Välkommen under påsken till oss. Boka gärna in vår härliga påskbuffé till lunchen på påskafton Priset inkluderar: Entré till relax, lån av badrock, 2-rätters middag, logi och frukost. Incheck klockan 14.00

BOKA

Midsommar på Körunda

Fira Midsommar på Körunda! Börja dagen med en härlig midsommarbuffé. Varför inte boka in en golfrunda eller ta en promenad runt sjön Muskan och värm er med lite bubbelpool och bastu i vår relaxavdelning. Till middag serveras en härlig 3-rätters meny. Priset inkluderar • Midsommarlunch på buffé • 3-rätters middag • Logi och Frukostbuffé • Övernattning • Entré till relaxavdelningen med lån av badrock och tofflor

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag på Körunda! Börja dagen med en härlig promenad runt sjön eller ta med träningskläderna och spring vår 9 km långa slinga. Ett glas bubbel väntar på er i baren innan ni myser i relaxen. En härlig 3-rätters middag serveras i vår restaurang. Lägg gärna till ett VIP-paket med choklad och champagne som väntar på rummet vid ankomst eller boka in en massage innan middagen. På lördagen förlänger vi utcheckningstiden till 12:00 så passa på att avsluta er vistelse med att gå ner i relaxen

BOKA

Midsommar på Körunda 2 nätter

Klassiskt firande med SOS lunchbuffé, relax, tre-rätters till middag samt skönt boende. Kom och fira midsommar – omgiven av vår härliga natur på Körunda. Intill finns bad och natur att uppleva. Bada vid sandstranden, från bryggan eller i vår relaxavdelning. Låna cyklar eller ta en härlig promenad runt sjön. Golfbana finns precis utanför dörren. Välkommen till sommaren och midsommar på Körunda!

BOKA

Midsommargolf

Midsommargolf- kan det bli bättre. Häng med oss på Körunda under midsommar. Ni börjar er helg med en härlig midsommarbuffé vid tolv. Golfbanan hittar ni precis utanför dörren. Man väljer på att spela 2 x 9-hålsbanor (tävling på banan) på midsommarafton eller 18 hål på midsommardagen. På eftermiddagen går ni ner i relaxen och myser och avslutar kvällen med en härlig tre-rätters middag.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
192
84

Så här säger våra gäster

Dela