Körunda Hotell

Konferens eller privat– hos oss finns 51 hotellrum och 10 konferenslokaler. Relaxavdelningen har stor skön lounge med jacuzzi, ångbastu, varmbastu och isdusch .
Nere vid sjön Muskan ligger bastuflotten och guppar, runt sjön har du en härlig motionsslinga på 9 km.
En chip från dörren ligger Nynäshamns Golfklubb, en utmärkt golfbana med 27 långhål och en 9-håls kortbana. Letar du spännande konferensaktiviteter har vi över 40 st på Körunda, bland annat flera med Paolo Roberto. Vi har också många sköna träningshelger under året. Håll koll på vår hemsida eller kontakta oss för vår eventkalender.

Aktuella erbjudanden

Att bara Vara

30 min söder om stockholm nära Nynäshamns skärgård hittar ni Körunda. Med sjön och naturen precis utanför dörren finns det mycket att välja på. Innan middagen tar ni en promenad, löptur, badar, hänger i baren eller värmer er i relaxavdelningen. På vintern tar ni med längdskidorna och beger er ut i spåret. Känn er som hemma och låt oss i personalen ta hand om er!

BOKA

Romantisk weekend

Checka in och starta er romantiska afton med cava och god choklad på rummet. Fortsätt med en god körundafika i vår restaurang. Med naturen och sjön precis utanför dörren kan du passa på att ta en avkopplande promenad runt sjön Muskan. På vintern tar ni med längdskidorna och beger er ut i spåret. Kom tillbaka och gå ner och värm er i vår relaxavdelning. Här hittar ni bastuar, bubbelpool, isdusch och en härlig lounge.

BOKA

Vandringspaket

Endast minuter från hotellet går sörmlandsleden. Vandra längs vackra sjön muskan och de djupa urskogarna på södetörn. I vårt vandringspaket ingår även en god matsäck som ni kan avnjuta på en klippa eller något av rastställena. Ett uppskattat upplevelsepaket för alla åldrar. Efter vandringen kopplar du av i relaxen, äter en god 3-rätters middag och sover ut i våra sköna sängar. På vintern tar du med dina längdskidor och beger dig ut i spåret. Frukostbuffén står uppdukad innan avfärd.

BOKA

Lång weekend

2-nätters paket på Körunda. Ibland behöver man lite extra tid. Passa på att besök vackra Nynäshamn eller häng med oss på Körunda. Ta en promenad, löptur runt sjön, bada eller slå några hål på golfbanan. På vintern tar du med dig skidorna och beger dig ut i spåret. Avsluta med relaxavdelningen och en härlig middag. Glöm alla måsten och boka en weekend som du lovat dig själv så länge.

BOKA

Bootcamp Weekend

Älskar du träning och utmaning? Vill du prova på ny terräng sommar som vinter? Kör en egen bootcamp-weekend på Körunda. Helgen passar både ensamlöparen som träningsgänget. I närheten av hotellet finns 9km terrängspår runt sjön Muskan. Utanför finns funktionella träningsmöjligheter både med utegym och vårt eget område med höbalar och ett par andra utmaningar. Till helgen medföljer ett enkelt program med övningar. För dig som redan avancerat kan man alltid lära sig något nytt.

BOKA

Julweekend

Inled julen med en julweekend på härliga Körunda! Kliv in i värmen. Granen står sig hög i lobbyn, doften av glögg kittlar igång smaklökarna och glada skratt hörs från restaurangen. Lämna väskan på rummet, ta med längdskidorna vid snö eller ta en härlig promenad. Hoppa sedan i badrocken och tofflorna och koppla av i vår relaxavdelning innan maten. Sitt kvar i baren och prata ända in på småtimmarna och bara njut av tillvaron. Sov ut i våra förstklassiga rum och sköna sängar.

BOKA

Ta med dig cykeln hem till oss

Utforska Nynäsleden på cykel eller kör mountainbike runt sjön Muskan (teknisk svår och rolig 9 km slinga) Efter cyklingen kopplar ni av i relaxen, äter en god middag i restaurangen och sover sen ut i våra sköna rum. (Man tar med sig egen cykel samt annan utrustning)

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
194
84

Så här säger våra gäster

Dela