Mauritzbergs Slott

Vid Bråvikens skimrande vatten tronar Mauritzberg. Ett slott med Sveriges första resort, och unika upplevelser under ett och samma tak. Runt slottet finns restauranger, marina, golfbana, kapell och slottsrum med sagolik utsikt.

Mauritzberg är en komplett anläggning. En oas med guldkant, för dig som vill ha det goda i livet.

Välkommen! Vi har väntat på dig i över 400 år.

Observera att det inte ingår någon bordsreservation för middag när du endast bokar logi med frukost. Slottsrestaurangen kan bli fullbokad och därför måste du kontakta oss per telefon eller i ett separat mail om önskemål om bordsbokning. Detta måste ske i god tid innan din vistelse, gärna i samband med din rumsbokning.

Aktuella erbjudanden

Slottspaket

Koppla av i vardagen och njut av god mat i slottsmiljö.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
126
86

Så här säger våra gäster

Dela