Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Utan överdrift en hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom. Här hittar du rum med över fem meter i takhöjd, rum med takterrass och utsikt över sjön, badrum med samma vackra utsikt och rum som är 45 kvadratmeter stora. I kombination med vår goda mat, personalens vänliga service och en rad aktivitetsmöjligheter lovar vi en upplevelse utöver det vanliga.

Nääs Fabriker är en historisk bruksmiljö som rymmer en framgångsrik hotellverksamhet, butiker och kontorslokaler i natursköna omgivningar i Tollered vid sjön Sävelången. Nääs Fabriker ägs av Ernst Rosén sedan 1990 och har sedan dess utvecklats och förfinats. Utvecklingen av Nääs Fabriker har präglats av omsorg om varje liten detalj och respektfullt bevarande av den ursprungliga 1800- och tidiga 1900-talsarkitekturen. Interiören både i hotell och konferensdelen genomsyras av en konsekvent, smakfull design med vackra material och påkostade detaljer. Samma gäller kontorsdelarna.

I området finns även butiker, ett kafé och fler verksamheter är på ingång i området som ett led i det utvecklingsarbete som pågår på Nääs Fabriker.

Aktuella erbjudanden

Badhuspaket

Välkommen att boka vårt härliga Badhuspaket, en njutning för både kropp och själ.

BOKA

Countryside Break

Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Countryside Weekend

Countryside Weekend inkluderar mousserande på rummet vid ankomst, tre rätters middag båda kvällarna samt övernattning i någon av våra fantastiska dubbelrum.

BOKA

Golfpaket - Gamla Banan

Vårt återkommande paket med spektakulärt boende på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang och golf på Öijared Resort, Sveriges största golfanläggning med tre 18-håls golfbanor.

BOKA

Golfpaket - Nya Banan

Vårt återkommande paket med spektakulärt boende på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang och golf på Öijared Resort, Sveriges största golfanläggning med tre 18-håls golfbanor.

BOKA

Midsommarpaketet

Välkommen att fira midsommar hos oss på Nääs Fabriker med övernattning, trevlig midsommarbuffé med stort sill utbud och härliga bakverk från vår egen konditor Disa. Varför inte dans kring stången vid Nääs Slott? Paketet går att boka både midsommarafton och midsommardagen.

BOKA

Härlig Helgstart

Inled helgen med utomhusträning, god mat och dryck, sköna sängar och shopping i en härlig miljö.

BOKA

Julbordspaket - Torsdag - Söndag

Nääs Fabrikers populära Julbordspaket

BOKA

Julbordspaket - Måndag - Onsdag

Nääs Fabrikers populära Julbordspaket

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
1603
91

Så här säger våra gäster

Dela