Pensionat Styrsö Skäret

SKÄRGÅRDSMENY TILL HAVSUTSIKT

Omgiven av havet, serverar vi dagsfärsk fångst och andra läckerheter lagat med största omsorg. Att havskräftorna kommer från eget vatten är lika naturligt som att vi odlar dillen i vår egen örtagård. Vår ljusa matsal, som bjuder på storslagen utsikt, är rymlig och kan ta emot ca 80 gäster. Pensionatsfrukost med hembakat bröd serveras i den lilla mysiga matsalen en halvtrappa upp.

Vår köksmästare använder alltid de bästa råvarorna, närproducerade och ekologiskt framtagna. Utbudet förnyas och utvecklas ständigt och vi nyskapar kontinuerligt våra pensionatsmenyer. Här visar vi inspirationsmenyer för olika årstider och presenterar också några av Pensionatets utvalda specialiteter.

 

Aktuella erbjudanden

Helgpaket

ETT DYGN MED PENSIONATLYX Längtar du efter att komma bort ett slag? Vill du unna dig en vällagad middag i gammaldags miljö och njuta av havet en dag eller två?

BOKA

Fredagslyx helg

AVSLUTA VECKAN LYXIGT Fredagslyx är ett paketerbjudande som ger veckan ett fantastiskt avslut och helgen den bästa starten.

BOKA

Midsommarpaket

MIDSOMMAR PÅ SKÄRGÅRDSPENSIONAT Midsommar är jordgubbar, lövad stång och friheten på en skärgårdsö. På Pensionatet får du allt och lite till.

BOKA

Gourmetpaketet

EN RESA FÖR LIVSNJUTAREN Gourmetpaketet passar er som vill njuta lite extra av festmenyn.

BOKA

Romantisk Weekend

TVÅ DYGNS PENSIONATSROMANTIK Romantisk Weekend är något för er som vill unna er det bästa! Tänk er att få komma till havet och äntligen få spendera en hel helg tillsammans, bli väl omhändertagna.

BOKA

Hummerpaket

HUMMERSUPÉ MED KÅSERI I skärgården är hummerpremiären en viktig händelse och när vi äntligen fångat årets första hummer firar vi med meny på fem rätter lagad på en hel hummer per person.

BOKA

Gåsamiddag med övernattning

SKÅNSK AFTON MED ÄKTA GÅSAMIDDAG På Pensionatet älskar vi gamla traditioner och tar alla tillfällen att fira. Eftersom många i personalen har skånskt ursprung ser vi extra mycket fram emot Mårten Gås i november.

BOKA

Julbordspaket

GAMMALDAGS JUL I SKÄRGÅRDEN När snön ligger vit och elden sprakar i kaminen är det dags att smaka av årets julbord. Så här års doftar det pepparkaksbak och glögg på Pensionatet och att stiga in i mormors finrum är som att förflytta sig långt tillbaka i tiden.

BOKA

Påskpaket

FIRA PÅSKEN HOS OSS Med påsken kommer våren till skärgården och det är dags att öppna dörren till glasverandan och njuta av en första solstund på Pensionatets altan.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
101
87

Så här säger våra gäster

Dela