Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203, 195 95 Rosersberg

Boka weekendpaket & hotellerbjudanden på Rosersbergs slottshotell – Ett hotell med kunglig glans  nära Arlanda.

Att ha historiens vingslag närvarande, den pampiga arkitekturen och utsmyckningen nära och den vackra slottsparken som en oas alldeles utanför gör vistelsen till en storslagen upplevelse.

Hotellerbjudanden & weekendpaket

Rosersbergs Slottshotell

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inklusive trerättersmiddag och frukost.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Vandringspaket

Vårt slott är omgivet av vacker natur så vad passar då bättre än att ta en lång härlig vandring för att sedan vila ut på ett kungligt slott. Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Best Friend

Självklart ska din hund hänga med när du reser! På Rosersberg Slottshotell vill vi skämma bort alla våra gäster på bästa sätt – oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta. Boka vårt Best Friend-paket när du bor hos oss, Då får din bäste vän ett extra lyxigt välkomnande och det ingår också en tilläggsstädning av rummet så att även kommande gäster ska trivas.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Källarbacken

När hotellrummet inte är poängen med vistelsen så är Källarbacken det perfekta valet hos oss. Rummen i Källarbacken är lite mindre och sängarna endast 140cm breda, men finns det hjärterum…

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Staycation på Rosersbergs slotthotell

Checka in på kungliga Rosersbergs Slottshotell och njut av en staycation.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Gourmet Getaway

Unna dig en getaway med fantastisk mat i härlig miljö.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Romantik på Slottet

Är det dags för att bjuda din speciella vän på en romantisk getaway? Njut av en vistelse på Rosersbergs Slottshotell.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Slottslugn

Koppla bort vardagen för en stund. Stressa inte, utan kom som du är och njut av en avkopplande slottsvistelse.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Slottslyx

Den ultimata slottslyx vistelsen med extra allt. Njut av massage, avsmakningsmeny och champagne i överflöd!

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Nyår på Rosersbergs slottshotell

Boka kommande nyårsfirande redan nu. Fira in 2023 med ett fyrverkerifritt firande tillsammans med oss och glada hundar.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Slottsvistelse​

Checka in på kungliga Rosersbergs Slottshotell och njut av lugnet och den storslagna miljön. Under kvällen serveras en tvårättersmiddag i matsalen och självklart är baren öppen om ni önskar beställa något. Efter en god natts sömn väntar en stor härlig frukostbuffé, en perfekt start på dagen!

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Staycation med fransk julmiddag

Välkommen till en fransk julmiddag i praktfull slottsmiljö. Vi har anammat drottning Desiderias kärlek till det franska och serverar en sittande femrätters julmiddag med franska smaker i slottets matsalar.

Boka paket
Rosersbergs Slottshotell

Winter Staycation Deal

Checka in på kungliga Rosersbergs Slottshotell och njut av en staycation. Under vintern erbjuder vi en weekend med tvårättersmiddag, övernattning och slottsfrukost från 995 kr per person i standard dubbelrum under utvalda datum.

Boka paket

Läs mer om Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell är ett hotell med kunglig glans nära Arlanda. Ett kungligt slott är en alldeles speciell plats att vara på. Att ha historiens vingslag närvarande, den pampiga arkitekturen och utsmyckningen nära och den vackra slottsparken som en oas alldeles utanför gör vistelsen till en storslagen upplevelse. På Rosersbergs slottshotell känns det som tiden går lite långsammare på behagligt avstånd från Stockholms puls.

Dessutom innebär läget, endast 10 minuter från Arlanda, att det är enkelt att samla mötesdeltagare och kollegor från hela världen på Rosersbergs Slottshotell. I slottsflyglarna finns åtta modernt inredda mötesrum och i en separat byggnad ligger Slottsstallet med plats för 100 personer. Alla lokaler har modern teknisk utrustning, projektor eller LCD-skärm för storbildspresentationer och fri wifi. Färsk frukt, vatten och godis finns alltid förberett.

Antal rum: 64
Antal enkelrum: 31
Antal dubbelrum: 33
Totalt antal bäddar: 87
Antal våningar: 2
Antal barer: 1
Antal restauranger: 1
Antal konferensrum: 8
Max antal deltagare: 100
Antal grupprum: 7
Byggår: 1634
Allergianpassat rum
Frukostbuffé
Handikappanpassade rum
Rökfritt hotell
Rökfria rum
Bar
Laddstolpe för elbil
Restaurang
Hundar välkomna
Bastu
Fitness center
Gratis WiFi
Transfer mot avgift
Frukostservering
Restaurang
Flygplats
Sjö
Parkering på plats
Mötesanläggning / Konferenshotell

Kontaktuppgifter

Adress: Slottsvägen 203, 195 95 Rosersberg
Telefon: 46 8 122 020 00
E-post: welcome@rosersbergsslott.se
GPS koordinater: 59,5742330463614/17,8444147109985

Hitta till Rosersbergs Slottshotell 

Vid din ankomst till Rosersbergs Slottshotell är du varmt välkommen till receptionen, belägen i det högra hörnet på borggården. Då hotell- och mötesrum ligger i olika byggnader på området och incheckning sker från 15.00 så kan ditt bagage med fördel stanna i bilen fram till incheckning alternativt medtas till mötesrummet.

Det är lätt att ta sig till Rosersbergs Slottshotell, 30 minuter från Stockholm, ca 10 minuter från Stockholm Arlanda flygplats med bil. Vi har samarbetsavtal både med taxi- och bussbolag.

Kommunalt från Stockholm Central:

Från Stockholms Centralstation avgår pendeln (mot Märsta) kontinuerligt, 40 minuters resa. Från Rosersbergs station tar det 4 minuter med taxi som kan förbokas med oss. Vänligen kontakta receptionen på 08-12 20 20 00. Alternativt 30 minuters promenad.

Med bil från Stockholm city:

E4:an norrut mot Stockholm Arlanda Flygplats, tag avfart Rosersberg, fortsätt rakt fram i rondellen via Skansvägen och vidare in på Metallvägen som du följer genom industriområdet. Håll höger vid DHL. Sväng sedan vänster i T-korsningen in på Slottsvägen. Fortsätt denna väg ca 1,6 km tills ni kommer fram till slottet på vänster sida. Rosersbergs Slottshotell entré är längst in i det högra hörnet av slottsbyggnaden uppe på borggården, Slottsvägen 203. Parkering finner ni nedanför slottet på markerat område.

Med bil från Uppsala:

E4:an söderut tag avfart Rosersberg. Fortsätt sedan rakt fram i rondellen via Skansvägen och vidare in på Metallvägen som du följer genom industriområdet. Håll höger vid DHL. Sväng sedan vänster i T-korsningen in på Slottsvägen och fortsätt denna väg ca 1,6 km tills ni kommer fram till slottet på vänster sida. Rosersbergs Slottshotell entré är längst in i det högra hörnet av slottsbyggnaden uppe på borggården, Slottsvägen 203. Parkering finner ni nedanför slottet på markerat område.

Från Arlanda tar resan ca 10 min:

När ni lämnat terminalen så kör ej ner på den ordinarie trafikleden som leder ut till E4 utan kör istället rakt fram på Tvärvägen, över leden mot Benstockens långtidsparkering. Sväng höger i rondellen till väg 273, kör c:a 800 m, sväng vänster direkt efter Radisson SAS, fortsätt c:a 7 km till T-korsning Norrsundavägen. Sväng vänster och fortsätt via Norrsundavägen. Ta höger vid den tredje rondellen och fortsätt in på Skansvägen och vidare på Metallvägen som du följer genom industriområdet. Håll höger vid DHL. Ta vänster vid T-korsningen in på Slottsvägen och fortsätt denna väg ca 1,6 km tills ni kommer fram till slottet på vänster sida. Rosersbergs Slottshotells entré är längst in i det högra hörnet av slottsbyggnaden uppe på borggården, Slottsvägen 203. Parkering finner ni nedanför slottet på markerat område.

Göran E – 4/5

Jag och frun nyttjade deras vandringspaket. Gick från slottet till Sigtuna och på kvällen fick vi en utsökt 3 rätters middag med goda passande viner. Vi hade också med 2 små hundar som fick vara med överallt på slottet. Vackert läge och fina lättvandrade stigar i området.

Anders L – 5/5

Fint kungligt slott. Mycket prisvärt paket med rum och middag. God mat och trevlig personal. De kunde snabbt improvisera vegansk middag till en i sällskapet.

Michaela B – 5/5

Här kommer en lite sen recension! Vi besökte slottet för någon vecka sedan.

Jag bokade detta i överraskning till min sambo som skulle fylla år och våran hund som vi inte åker någonstans utan. Gjorde lång research på Hundvänligt och många av våra vänner kunde också rekommendera Rosersberg.

Jag bokade Best Friend paketet som innehåller lite extra fint för hunden. Önskade badkar på rummet och fick bästa perfekta badkaret för 2! Gjorde några tillägg som snacks och bubbel på rummet.

Bokade trerätters middag och den var underbar. Vi äter inte kött så jag sa till innan så de ordnade fisk. Bra service tycker jag och jättetrevlig personal som gärna pratar och som gillar hundar. Frukosten var också helt perfekt. Kommer definitivt att komma tillbaka.
Hunden fick vara med överallt vid middag, frukost och bar. Vi spelade biljard på kvällen och då låg han på en stol där och tittade. Fina promenadvägar också!

Antal rum: 64
Antal enkelrum: 31
Antal dubbelrum: 33
Totalt antal bäddar: 87
Antal våningar: 2
Antal barer: 1
Antal restauranger: 1
Antal konferensrum: 8
Max antal deltagare: 100
Antal grupprum: 7
Byggår: 1634
Allergianpassat rum
Frukostbuffé
Handikappanpassade rum
Rökfritt hotell
Rökfria rum
Bar
Laddstolpe för elbil
Restaurang
Hundar välkomna
Bastu
Fitness center
Gratis WiFi
Transfer mot avgift
Frukostservering
Restaurang
Flygplats
Sjö
Parkering på plats
Mötesanläggning / Konferenshotell

Kontaktuppgifter

Adress: Slottsvägen 203, 195 95 Rosersberg
Telefon: 46 8 122 020 00
E-post: welcome@rosersbergsslott.se
GPS koordinater: 59,5742330463614/17,8444147109985

Hitta till Rosersbergs Slottshotell 

Vid din ankomst är du varmt välkommen till receptionen på Rosersbergs Slottshotell, belägen i det högra hörnet på borggården. Då hotell- och mötesrum ligger i olika byggnader på området och incheckning sker från 15.00 så kan ditt bagage med fördel stanna i bilen fram till incheckning alternativt medtas till mötesrummet.

Det är lätt att ta sig till Rosersbergs Slottshotell 30 minuter från Stockholm, ca 10 minuter från Stockholm Arlanda flygplats med bil. Vi har samarbetsavtal både med taxi- och bussbolag.

Kommunalt från Stockholm Central:

Från Stockholms Centralstation avgår pendeln (mot Märsta) kontinuerligt, 40 minuters resa. Från Rosersbergs station tar det 4 minuter med taxi som kan förbokas med oss. Vänligen kontakta receptionen på 08-12 20 20 00. Alternativt 30 minuters promenad.

Med bil från Stockholm city:

E4:an norrut mot Stockholm Arlanda Flygplats, tag avfart Rosersberg, fortsätt rakt fram i rondellen via Skansvägen och vidare in på Metallvägen som du följer genom industriområdet. Håll höger vid DHL. Sväng sedan vänster i T-korsningen in på Slottsvägen. Fortsätt denna väg ca 1,6 km tills ni kommer fram till slottet på vänster sida. Vår entré på Rosersbergs Slottshotell är längst in i det högra hörnet av slottsbyggnaden uppe på borggården, Slottsvägen 203. Parkering finner ni nedanför slottet på markerat område.

Med bil från Uppsala:

E4:an söderut tag avfart Rosersberg. Fortsätt sedan rakt fram i rondellen via Skansvägen och vidare in på Metallvägen som du följer genom industriområdet. Håll höger vid DHL. Sväng sedan vänster i T-korsningen in på Slottsvägen och fortsätt denna väg ca 1,6 km tills ni kommer fram till slottet på vänster sida. Vår entré är längst in i det högra hörnet av slottsbyggnaden uppe på borggården, Slottsvägen 203. Parkering finner ni nedanför slottet på markerat område.

Från Arlanda tar resan ca 10 min:

När ni lämnat terminalen så kör ej ner på den ordinarie trafikleden som leder ut till E4 utan kör istället rakt fram på Tvärvägen, över leden mot Benstockens långtidsparkering. Sväng höger i rondellen till väg 273, kör c:a 800 m, sväng vänster direkt efter Radisson SAS, fortsätt c:a 7 km till T-korsning Norrsundavägen. Sväng vänster och fortsätt via Norrsundavägen. Ta höger vid den tredje rondellen och fortsätt in på Skansvägen och vidare på Metallvägen som du följer genom industriområdet. Håll höger vid DHL. Ta vänster vid T-korsningen in på Slottsvägen och fortsätt denna väg ca 1,6 km tills ni kommer fram till slottet på vänster sida. Vår entré är längst in i det högra hörnet av slottsbyggnaden uppe på borggården, Slottsvägen 203. Parkering finner ni nedanför slottet på markerat område.

Göran E – 4/5

Jag och frun nyttjade deras vandringspaket. Gick från slottet till Sigtuna och på kvällen fick vi en utsökt 3 rätters middag med goda passande viner. Vi hade också med 2 små hundar som fick vara med överallt på slottet. Vackert läge och fina lättvandrade stigar i området.

Anders L – 5/5

Fint kungligt slott. Mycket prisvärt paket med rum och middag. God mat och trevlig personal. De kunde snabbt improvisera vegansk middag till en i sällskapet.

Michaela B – 5/5

Här kommer en lite sen recension! Vi besökte slottet för någon vecka sedan.

Jag bokade detta i överraskning till min sambo som skulle fylla år och våran hund som vi inte åker någonstans utan. Gjorde lång research på Hundvänligt och många av våra vänner kunde också rekommendera Rosersberg.

Jag bokade Best Friend paketet som innehåller lite extra fint för hunden. Önskade badkar på rummet och fick bästa perfekta badkaret för 2! Gjorde några tillägg som snacks och bubbel på rummet.

Bokade trerätters middag och den var underbar. Vi äter inte kött så jag sa till innan så de ordnade fisk. Bra service tycker jag och jättetrevlig personal som gärna pratar och som gillar hundar. Frukosten var också helt perfekt. Kommer definitivt att komma tillbaka.
Hunden fick vara med överallt vid middag, frukost och bar. Vi spelade biljard på kvällen och då låg han på en stol där och tittade. Fina promenadvägar också!