Salt & Sill

Längst ut på Tjörns västsida, i fiskesamhället Klädesholmen, finner du Salt & Sill. En av västkustens riktiga pärlor, bara 7 mil från Göteborg. Här njuter du av genuin mat och en bedårande skärgårdsmiljö. På Salt & Sill bor du bokstavligen på havets yta då hotellet är Sveriges första, och enda, flytande hotell.

Hotellet har 23 rum och 46 bäddar, varav en svit. Alla rum har egna entréer och flera av rummen på nedre plan har även badstege. Inredningen präglas av nordisk modern enkelhet med funktionella möbler och unika detaljer. Samtidigt finns det en tydlig koppling till mat och dryck. Alla rum är döpta efter kryddor som används i vårt kök och färgerna i rummen är omsorgsfullt valda efter dessa.
Hotellets tak är ett stort soldäck som lämpar sig väl för en stunds avkoppling med underbar utsikt över Bohuslän och Tjörns yttre skärgård.

Aktuella erbjudanden

Julbordspaket

Hitta julstämningen vid havet och njut av vårt klassiska julbord och vackra havsmiljö. Bo på vårt flytande hotell och avsluta er vistelse med en härlig frukost.

BOKA

Nyårspaket

Fira in det nya året vid havet och njut av bastubad, 4-rättersmeny och vacker havsutsikt. Bo på vårt flytande hotell och avsluta din vistelse med en härlig frukost.

BOKA

Vinterpaket

Boka ett vinterpaket hos oss och njut av en underbar 3-rätters middag med garanterad havsutsikt från restaurangens fönster, logi i dubbelrum samt frukost.

BOKA

Vintermys

Boka vårt förmånliga vintermys-paket och njut av en underbar middag med garanterad havsutsikt från restaurangens fönster, logi i dubbelrum samt frukost Mellan 11 januari - 30 mars erbjuder vi hotellpaketet Vintermys för endast 995 kr/person.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Seniorpaket

För er som är seniorer (65 +) kan vi nu erbjuda följande förmånliga paket vid ankomst mellan måndag-fredag. Njut av ett avkopplande dygn med trerätters middag på vår skärgårdskrog och bo på havets yta på vårt flytande hotell. Vakna utvilade till en härlig frukost.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
479
83

Så här säger våra gäster

Dela