Stufvenäs Gästgifveri & SPA

I flera generationer har familjen Berzelius haft höga ambitioner för att detta vackra och historiska hotell ska erbjuda den allra högsta standard på förstklassig mat, dryck och erbjuda en härlig och rogivande upplevelse i den exklusiva spaanläggningen med vårdande behandlingar för kropp och själ. Stufvenäs Spa är ett japaninspirerat lugnt Spa med två pooler, bastu, och en mängd olika, rogivande behandlingar och använder produkter från Thalion. Kika efter de sköna spaweekendpaketen här nedan. Hotellet ligger nära flera golfbanor för golfweekends, besök i Glasriket, eller för att upptäcka Öland, Kalmar Slott och Karlskrona Skärgård. Ett besök här går också bra att kombinera med ett besök på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby.

Särdrag: Personligt omhändertagande. Utmärkta naturområden med såväl varierad växtlighet som djurliv. Gammaldags miljö med bästa komfort.

Restaurangen bjuder på lokala råvaror och specialiteter samt en unik vinkällare.

Aktiviteter: Stufvenäs Spa, havsbad, golf, vinprovning, Örarevets naturreservat med sandstränder. Rika möjligheter till upplevelser av landskap och djurliv.

Köksbeskrivning: Denna pärla med smakfull inredning i historisk miljö är väl värd ett besök. Vi har en hög gastronomisk ambition med inriktning på klassiskt franskt med nytänkande samt svensk husmanskost.

Aktuella erbjudanden

Gästgifvarpaket

Gästgifvarpaket Välkomstkaffe med hembakat Fördrink Trerätters förbestämd middag i vår restaurang Logi och frukostbuffé

BOKA

Stufvenäs Spa-paket

Härlig lunchbuffé Kaffe med hembakat Entré Stufvenäs Spa Lån av badrock och tofflor Drink innan middag samt trerätters förbestämd meny i vår restaurang Logi och frukostbuffé

BOKA

Fredagsmys med Spa

Koppla av och mys på Stufvenäs Spa efter en hektisk vecka! Entré Stufvenäs Spa (Stufvenäs spa öppet kl 10.00-19.00) Lån av badrock och tofflor Tvårätters förbestämd middag i vår restaurang Logi och frukostbuffé

BOKA

Julbordsweekend

När vintermörkret lägger sig är det en upplevelse att komma till ett pyntat Stufvenäs där det bjuds på traditionella rätter på vårt fantastiska julbord!

BOKA

Mårten Gås Weekend

Välkomstkaffe med hembakat kl. 15.00-16.30 Vinprovning kl. 17.00 Fördrink kl. 18.30 Trerätters Gåsamiddag i vår restaurang kl. 19.00 Logi och frukostbuffé

BOKA

Spa-Paket Lyx

Välkomstkaffe med hembakat Entré Stufvenäs Spa, lån av badrock och tofflor Ingår 50 min behandling välj mellan (Stufvenäs Harmoni, Kroppsskrubb med massage, Kroppsskrubb med bad, bad med massage, Stufvenäs ansikte & rygg) (bokas med Stufvenäs Spa) Drink innan middag Trerättersmeny förbestämd serveras i vår matsal Välkomstpaket 1/1 flaska mousserande, choklad & skuren frukt Logi och frukostbuffé

BOKA

Golfpaket

En greenfee Möre GK Trerätters förbestämd middag i vår restaurang Logi i dubbelrum med frukostbuffé

BOKA

Mord på Gästgifveriet

Här har du chansen att själv aktivt vara med om att lösa en mordgåta. Vi garanterar en spännande och underhållande kväll.

BOKA

Mellandagsmys med Spa

Entre till Stufvenäs Spa mellan kl: 14.00-19.00 3-rätters förbestämd middag i vår restaurang Logi och stor frukostbuffé

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska rum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Nyårsweekend

Nyårsfirande på Stufvenäs Gästgifveri med fika, 4-rätters middag, musikunderhållning samt champagneskål vid tolvslaget!

BOKA

Vilt & Gourmetweekend med vinprovning

* Vinprovning kl. 14.00-16.00 * Eftermiddagskaffe med sconesbuffé kl. 16.00 * Drink i salongerna kl. 18.30 * Fyrarätters viltinspirerad meny kl. 19.00 * Logi samt stor frukostbuffé

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
363
88

Så här säger våra gäster

Dela