Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott är en lättillgänglig resort med fyrstjärnigt hotell och slottsrestaurang och ligger i hjärtat av Mälardalen, en mil norr om Eskilstuna och en dryg timmes bilfärd från Stockholm city. I de vackra omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog och en prisbelönt marina. Alldeles i närheten ligger även Sundbyholms travbana.

På utbudet står allt från konferenspaket till bröllopspaket och dessutom en mängd olika weekendpaket. Hit kan du komma på Vinprovningsweekend, Champagneweekend, Mord-i-maten weekend och en mängd olika romantiska weekends där en fyrarätters middag avnjutes på slottet vid vita dukar och tända ljus. Traditionella högtider som Valborg, Midsommar och Nyår firas extra stort och från slutet av november dukas slottets stora julbord fram.

Här erbjuds flera olika kategorier av hotellrum, fördelade på olika byggnader från 1600-talet till 1900-talet. De mindre dubbelrummen har luftkonditionering, nyrenoverade badrum och i de flesta fall även sjöutsikt, standard dubbelrummen är något större och finns i olika byggnader på slottsområdet medan juniorsviterna även har separata vardagsrum och finns i olika små hus i en park intill övriga hotellbyggnader. Slutligen finns även de vackra herrgårdssviterna med bubbelbadkar och spa-sviterna med både bubbelbadkar och bastu i sina badrum. På slottet finns restaurang, festvåning och även frukostmatsal. Det finns inget boende i slottsbyggnaden.

Aktuella erbjudanden

Glittrande Nyårspaket

Fira in det nya året med god mat, dryck, dans, champagne och fyrverkerier på Sundbyholms Slott.

BOKA

Julbordsweekend Fredag

Upplev Sundbyholms Slotts stora julbord och ett dignande gottebord i slottets källarvalv.

BOKA

Julbordsweekend Lördag

Upplev Sundbyholms Slotts stora julbord och ett dignande gottebord i slottets källarvalv.

BOKA

Julbordsweekend Söndag

Upplev Sundbyholms Slotts stora julbord och ett dignande gottebord i slottets källarvalv.

BOKA

Mord i Juletid - Den sista Droppen (Fredag)

En spännande mordgåta med professionella skådespelare som underhållning till ett stort julbord på slottets festvåning. Mordpjäsen heter "Mord i Juletid-Den sista Droppen".

BOKA

Mord i Juletid - Den sista Droppen (Lördag)

En spännande mordgåta med professionella skådespelare som underhållning till ett stort julbord på slottets festvåning. Mordpjäsen heter "Mord i Juletid-Den sista Droppen".

BOKA

Mordweekend Fredag

Ett spännande och roligt fredagspaket med interaktiv mordpjäs som underhållning till en trerätters middag. Erbjuds utvalda fredagar.

BOKA

Mordweekend Lördag

Ett spännande och roligt lördagspaket med afternoon tea och interaktiv mordpjäs som underhållning till en trerätters middag. Erbjuds utvalda lördagar.

BOKA

Skaldjursweekend fredag

En läcker skaldjursfredag med en bordsserverad skaldjursplatå och dessert.

BOKA

Skaldjursweekend lördag

En läcker skaldjurslördag med en bordsserverad skaldjursplatå och dessert.

BOKA

Champagnefredag

Champagnefredagar är för dig som älskar bubbel och vill lära dig mer om denna ädla dryck genom champagneprovning med slottets sommelier. Gäller följande valbara fredagar: 2 november 2018 & 5 april samt 3 maj 2019.

BOKA

Champagnelördag

Champagnelördagar är för dig som älskar bubbel och vill lära dig mer om denna ädla dryck genom champagneprovning med slottets sommelier.

BOKA

Vinprovningsweekend Lördag

Lördagen den 4 maj är det vinprovningsweekend på Sundbyholms Slott. Njut av slottets afternoon tea, vinprovning tillsammans med slottets sommelier och fyrarätters middag innan du kryper till sängs för att vakna till en stor frukostbuffé.

BOKA

Vardagsbreak

Unna Dig och Din käraste, släkt och vänner ett break från vardagen med slottsmiddag vid vita dukar och tända ljus samt övernattning. Möjlig incheckning tisdag-torsdag (även vissa måndagar).

BOKA

Vardagslyxpaket

Unna dig ett lyxigt paket mitt i veckan med slottsmiddag och övernattning i en av våra sviter med bubbelbadkar. Möjlig incheckning tisdag-torsdag (även vissa måndagar).

BOKA

Romantisk Lyxweekend Fredag

Romantisk Lyxweekend Fredag med äkta champagne i en svit med bubbelbadkar, fyrarätters middag samt frukost på slottet.

BOKA

Romantisk Lyxweekend Lördag

Romantisk Lyxweekend Lördag med äkta champagne i en svit med bubbelbadkar, goda bakverk, fyrarätters middag samt frukost på slottet.

BOKA

Romantisk lyxweekend två nätter

Romantisk lyxweekend två nätter med äkta champagne i en svit med bubbelbadkar, goda bakverk, slottsmiddagar vid vita dukar och tända ljus samt frukost på slottet.

BOKA

Hjärteweekend Fredag

Hjärteweekend Fredag i en rymlig juniorsvit i någon av våra små hus bredvid hotellet, en fyrarätters middag på slottet samt en god frukost i slottsvalven.

BOKA

Hjärteweekend Lördag

Hjärteweekend Lördag i en rymlig juniorsvit i någon av våra små hus bredvid hotellet, goda bakverk, en fyrarätters middag på slottet samt en god frukost i slottsvalven.

BOKA

Hjärteweekend två nätter

Hjärteweekend med två nätter i en rymlig juniorsvit i någon av våra små hus bredvid hotellet, goda bakverk, middagar vid vita dukar och tända ljus på slottet samt god frukost i slottsvalven.

BOKA

Gyllenhielms Weekend Fredag

Gyllenhielms Weekend Fredag i dubbelrum som ligger i en av våra hotellbyggnader, en fyrarätters middag på slottet samt en god frukost i slottsvalven. Det finns inget boende i slottsbyggnaden.

BOKA

Gyllenhielms Weekend Lördag

Gyllenhielms Weekend Lördag i dubbelrum som ligger i en av våra hotellbyggnader, goda bakverk, en fyrarätters middag på slottet samt en god frukost i slottsvalven. Det finns inget boende i slottsbyggnaden.

BOKA

Gyllenhielms Weekend två nätter

Gyllenhielms Weekend med två nätter i dubbelrum som ligger i en av våra hotellbyggnader, goda bakverk, middagar på slottet samt god frukost i slottsvalven. Det finns inget boende på slottet.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt Countryside hotell inkl trerätters middag och frukost.

BOKA

Valborgspaket (30 april)

Fira att våren äntligen är här med Sundbyholms Slotts traditionella Valborgspaket.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
741
83

Så här säger våra gäster

Dela