Vadstena Klosterhotel

Vadstena Klosterhotel är hotellet där det gamla förenas med det nya. Vi erbjuder weekendpaket & konferenser samt bröllops- och festarrangemang i en unik medeltida miljö som vi på bästa sätt tagit tillvara på utan att tumma på bekvämlighet och kvalitet. Hotellet och Restaurant Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet och Birger Jarls furstepalats från 1200-talet och Kungasalen som är från 1253.

Tack vare våra olika byggnader (7 st) har vi möjlighet att tillgodose många gästers önskemål. Genuin klostermiljö, modernt boende, handikappsvänligt, konferenslokaler i olika storlekar och med olika inredning. Varje gäst kan hitta sitt favoritrum hos oss då alla rum har sin stil och atmosfär.

Hotellet ligger nära alla kulturella sevärdheter, pittoresk shopping i Vadstenas centrum och bad vid Vätterns strand. Exempel på turistattraktioner är Vadstena Klosterkyrkan, Sancta Birgittas Klostermuseum, Mårtens Skinnares hus, Hospitalsmuseet, Vadstena Slott, Pilgrimscentrum, Landsarkiv samt vackra omgivningar med t ex Omberg och Tåkern.

Vi erbjuder olika paket som t ex Kloster-, Romantik-, Gourmet-, Opera-, Teater-, Golf- och Konsertpaket. Även konferenspaket finns. Må-bra-behandlingar och andra aktiviteter går givetvis att välja till efter önskemål.

Hotellet drivs av familjen Milton sen 1988. 

Aktuella erbjudanden

Klosterpaket 1 dygn

Paketet gäller 1 natt. Bokar man en extranatt gäller endast logi och frukost den natten. Bo himmelskt & ät Dig salig i en medeltida klostermiljö. Unna er en skön Klostervistelse i medeltidsstaden Vadstena vid Vätterns strand. De tjocka väggarna, de slitna stengolven och de höga kryssvalven släpper loss fantasin om hur livet en gång var i klostret.

BOKA

Gourmetpaket 1 dygn

En sinnlig vistelse fylld av dofter och smaker. Ni njuter bl a av en inspirerande 5-rätters middag och får förmånen att besöka vår vinkällare som har en av Sveriges större och mest intressanta samlingar. Ni bor kungligt och njuter av atmosfären och den goda servicen.

BOKA

Classic SPA-paket

Paketet gäller 1 natt. Bokar man en extranatt gäller endast logi och frukost den natten. I vårt nya klosterspa omfamnas du av en skön miljö, med sprakande brasor och levande ljus, samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta källor som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbastu samt härliga, stilla ytor i jordnära färger där du kan avnjuta

BOKA

Fredagsmys

Kliv in och låt dig hänföras av historiens vingslag i kombination med moderniteter. Här kan du bo in dig i en naturskön miljö med unika upplevelsemöjligheter. Varför inte titta närmare på Sveriges historia i Klosterkyrkan, Heliga Birgittas klostermuseum eller låta smaksensationerna ta över på Restaurant Munkklostret? Vilket du än väljer kan du vänt

BOKA

Fredagsmys med spa

Starta helgen på bästa sätt, unna dig en fredag med guldkant. Nervarvning för kropp och själ efter en lång arbetsvecka.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Countryside weekend

Anländ på fredagen och möts av en flaska mousserande vin på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé.

BOKA

Vin & Historik paket

En weekend med gemytlig värme & stämningsfull medeltida miljö. Njut av delikat mat, spännande aktiviteter och charmigt boende! Känn historiens vingslag och unna dig en weekend i modern klostermiljö med alla bekvämligheter

BOKA

Söndagslyx

Detta är vårt mest prisvärda paket. Gör söndagen till en dag av njutning med skön spa upplevelse. Enklare middag ingår och serveras i vårt spa. Övernatta i rum med sköna sängar och vakna sedan utvilad och njut av en härlig frukostbuffé.

BOKA

Aftonspa med champagne

Livets goda! Utsökt 2 rätters meny kl 17.30, Spaentré 18.30-21.30 med 1 glas champagne och tryfflar. Ett riktigt njutarpaket! Gäller ankomster från 29/9 till 27/4 2019 och gäller lördagar

BOKA

Julbordspaket 1 dygn

Vadstena Klosterhotel och Restaurant Munkklostret ger en underbar julstämning med alla dekorationer och det smakfulla julbordet med välkända rätter blandat med nya innovationer från vår köksmästare. Inne i pittoreska Vadstena kan ni shoppa Era julklappar i mysiga affärer på gågatan. Julbordspaketet gäller från den 1:a december till och med 17:e december

BOKA

Fridfull jul

Upplev ett julpyntat kloster, följ med på en inlevelserik guidning med vår kände guide Bengt Wigbrant och njut av fantastisk julmat på Restaurant Munkklostret. För små och stora har vi en dramatisk sagostund på julafton och självklart kommer tomten med julklappar till alla barn.

BOKA

Höstlov med klosterspa

Vi fyller er dag med sköna bad, avkoppling och gott om tid för härliga samtal med era barn. I vårt unika Klosterspa finner ni bland annat; saltvattenbassäng, varm källa, utomhus jacuzzi, torrbastu, ångbastu och relaxavdelning med öppen spis. På höstlovet är barn från 12 år välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen. Vid bokning av rum med fler än 2 personer i rummet maila oss på hotel@klosterhotel.se eller ring 0143-13000 Klicka till höger för mer information

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Very Good
999
82

Så här säger våra gäster

Dela