Villa Gransholm

Detta lantligt belägna hotell inryms i en vacker villa, ursprungligen byggd som representativ bostad åt disponenten för Gransholms bruk och hans familj. Det som idag är hotellrum var arbetsplatser åt brukets kontorsanställda. Den över hundra år gamla villan med vackra matsalar och salonger kringgärdas av en stor park med stensatt damm och tennisbana.

Aktuella erbjudanden

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Villa Gransholmspaket 1 dygn

Ankomstkaffe, 3-rätters supé och övernattning med en lantlig frukostbuffé.

BOKA

Villa Gransholmspaket 2 dygn

Ankomstkaffe , 3-rätters supé två kvällar, 2st övernattningar med lantlig frukostbuffé. Champagne på rummet.

BOKA

Romantisk weekend

Ankomstkaffe, champagne och choklad väntar på rummet vid ankomst. Trerätters supé på kvällen i någon av våra vackra matsalar. Romantiskt rum med sänghimmel. Lantlig frukostbuffé.

BOKA

Fredagsmys

Välkommen till vårt Fredagsmys! Unna er tid för varandra på vackra Villa Gransholm. Lämna både barn och vardag hemma och låt oss skämma bort er med god mat och dryck i en avkopplande atmosfär.

BOKA

Julbordspaket

Vi välkomnar er med julkaffe med hembakade julkakor på gammeldags vis i någon av våra salonger.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
157
89

Så här säger våra gäster

Dela