Wallby säteri

Välkomna till Wallby Säteri i Vetlanda, Småland. En plats omgiven av stora skogar, öppna fält och spegelblanka sjöar.

Hos oss bor ni idylliskt och bekvämt, i ett böljande landskap av skogar, ängar och sjöar strax utanför Vetlanda i Småland. Vi erbjuder ett boende för såväl familjesemestern som den romantiska weekenden.

Här- och närproducerat är våra ledord. Måltiderna är baserade på råvaror från vår egen gård och små lokala småländska producenter. Något vi är otroligt stolta över.

På Wallby Säteri finns allt för den lyckade festen. Vi har öppet året runt och erbjuder färdiga festpaket eller skräddarsydda arrangemang enligt önskemål.

Aktuella erbjudanden

Halvpension - Middag, logi och frukost

3-rättersmiddag, logi och frukost.

BOKA

Wallbypaketet - Upptäck Smålands trädgård.

Vårt populäraste paket! Välj mellan att stanna en natt eller flera dygn. Upptäck Smålands trädgård - en av årets (2015) svenska naturpärlor utsedda av WWF, platser med en fantastisk natur.

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Vandring

I trakten kring Wallby Säteri möts du av frisk natur, många sjöar, trolska skogar och leende ängsmarker. Vandringsleden är välordnad och kartmaterial finns att tillgå.

BOKA

Gammeldags Herrgårdsjul hos Wallby

I det stora köket sprids dofter från alla läckerheter som hör julen till, när vi förbereder vårt praktfulla julbord. Mycket tradition men också med plats för lite nytänkande. Innan våra gäster tar sig an det fint uppdukade julbordet, är det samling i herrgården för glögg och pepparkakor. Och snart är det dags för julbordet. Minst fem turer bör man gå, tycker vi.

BOKA

Det skall vi fira!

Dags för kalas? På Wallby Säteri i Småländska Vetlanda finns allt för en lyckad fest. Vad sägs om att samla släkt och vänner för en övernattning hos oss. Samlas på eftermiddag för em-kaffe med bakverk. Passa på att göra något tillsammans, kanske en promenad eller bad i vedeldad bastu nere vid sjön. Kanske ett dopp i iskall Skirösjö. Innan middagen samlas ni för bubblande fördrink. 3-rätters middag. Efter middagen kaffe som serveras i herrgårdens salonger. Sov gott i dubbelrum med frukost.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
38
93

Så här säger våra gäster

Dela