Wirsbo Herrgård

En fantastisk skatt för weekendboende och modern konferensanläggning i hjärtat av Bergslagen vid Strömsholms kanal.

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1500-talet stoltserar Wirsbo Herrgård strax utanför Västerås. I dag modernt och varsamt renoverad med allt som behövs för en unik upplevelse. Vackert beläget vid Virsbosjön erbjuds ett förstklassigt boende. En ståtlig herrgårdspark inbjuder till rofyllt strosande och ett parti boule. Nere vid sjön finns avkopplande spa-bad och bastu, samt ekor för en stilla rodd i skymningen. Här finns mat för de mest kräsna gourmander, lagad av herrgårdens franske kock med erfarenhet från restauranger i Guide Michelin. Här finns också vackra rum med lyxig inramning och inredning – alla med spår av en unik historia. Du kan spendera en helg i vad som en gång var vardera Herman Lagercrantz och Oscar II:s sovrum. Du kan dessutom upptäcka de vackra lämningarna från herrgårdens orangeri eller korsa den så kallade ”Kungsbryggan” som uppfördes speciellt för Gustav III. Vare sig du söker en romantisk weekend eller om du vill fira en högtid med dina vänner och familj, så finns Wirsbo Herrgård här för en oförglömlig upplevelse!

 

Aktuella erbjudanden

Weekendpaket

En övernattning i något av våra vackra rum. Smått och gott med ett glas mousserande på eftermiddagen, trerätters middag samt herrgårdsfrukost ingår. Vinpaket till middagen tillkommer. Välkomna ner i vår minirelax med spabad och bastu precis nere vid Virsbosjön!

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt. Countryside Break innehåller en övernattning i dubbelrum på valfritt countryside hotel inkl. tre rätters middag och frukost.

BOKA

Countryside Weekend

Två nätter i något av våra vackra rum. Bubbel på rummet vid ankomst, trerätters middag båda kvällarna samt herrgårdsfrukost ingår. Vinpaket till middagen tillkommer. Välkomna att boka tid i vår minirelax med spabad och bastu precis nere vid Virsbosjön!

BOKA

Herrgårdshelg med Peder Lamm

Under ledning av antikprofilen Peder Lamm får vi uppleva en exklusiv Herrgårdshelg fylld av feststämning, tweed, afternoon tea, antikviteter och mycket annat som hör det svunna herrgårdslivet till.

BOKA

Alla Hjärtans Lyxtorsdag

Låt Wirsbo Herrgård ta hand om er på alla hjärtans dag. Kom till oss efter jobbet, koppla av i spat, värm er i jacuzzi, njut av choklad och mousserande vin på rummet samt låt er väl smaka av en trerätters middag. Därefter sover ni gott och vaknar till en härlig frukost innan det kanske är dags för att bege sig till jobbet igen.

BOKA

Hitta dit

Så här säger våra gäster

Dela