Inspiration för en härligare helg

Vi vill inspirera dig till en härligare helg – oavsett om du checkar in på något av våra hotell eller stannar på hemmaplan. Här samlar vi våra bästa tips och artiklar – från weekendresor, temahelger, aktiviteter, hotell och hotellpaket till vintips och recept att laga hemma i det egna köket.

Hundvänliga hotell

Hundvänliga hotell i Småland

Vill du komma bort till lugnet med din fyrbente vän? På många av våra hotell finns möjligheten att ta med sig hundar – På så sätt får hela familjen möjlighet att följa med på hotellövernattningen.

Läs mer
Romantiska hotell i Sverige Countryside hotels

3 romantiska hotell i Sverige

Bjud någon du tycker om på en romantisk hotellweekend! Kom iväg från vardagens bekymmer, koppla av och bara njut av varandras sällskap. Ni behöver inte åka långt för att få en magisk weekend. I det här inlägget tipsar vi om tre romantiska hotell inom Countryside Hotels.

Läs mer
Boka julpaket på Fryksås Hotell & Gestgifveri

Fira jul på hotell

Känns det stressigt att planera allt inför julfirandet? I det här inlägget tipsar vi om 4 av hotellen inom Countryside Hotels som har julerbjudanden.

Läs mer

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Minisemestrar gör oss lyckligare

Forskning visar att flera, kortare minisemestrar gör oss lyckligare än en enda lång semester under året. Och tänk så mycket det finns att upptäcka!

Det finns så mycket saker att uppleva, omgivningar att se och smaker att njuta av i vårt avlånga land. På den här sidan delar vi med oss av några av våra bästa tips. Finns det något mer som du vill läsa om här? Hör gärna av dig med tips till oss!

Längdskidåkning, golfupplevelser och vandringsleder. Allt i kombination med fantastisk mat och dryck som avnjuts i några av landets mest natursköna områden. Countryside Hotels har tagit fram paketen som gör din weekend till ett minne för livet.

Fantastiska matupplevelser i lantliga miljöer. En chans att andas ut och vara med någon man tycker om. Att åka iväg en helg och unna sig är definitionen av livskvalitet. På Countryside Hotels vet man vad som krävs för att njuta av livet.