Inspiration för en härligare helg

Vi vill inspirera dig till en härligare helg – oavsett om du checkar in på något av våra hotell eller stannar på hemmaplan. Här samlar vi våra bästa tips och artiklar – från weekendresor, temahelger, aktiviteter, hotell och hotellpaket till vintips och recept att laga hemma i det egna köket.

Vinterupplevelser i Sverige

Magiska vinterupplevelser i Sverige

Vintern må vara kall men det är en glimmande och vacker årstid med krispiga mornar och stjärnklara kvällar. De mörka kvällarna och långa nätterna ger dig möjlighet att gå ner i varv och ta dig tid för vila medan de få soltimmarna ger dig energin att uppleva vinterlandskapets unika natur.

Läs mer
Vackert landskap runt Villa Sjötorp

Havsnära hotell att koppla av på

Att bo på ett havsnära hotell är något alldeles speciellt. Känn doften av den salta havsbrisen, njut av långa promenader längs stranden och lyssna till vågornas rytmiska sång.

Läs mer

Minisemestrar gör oss lyckligare

Forskning visar att flera, kortare minisemestrar gör oss lyckligare än en enda lång semester under året. Och tänk så mycket det finns att upptäcka!

Det finns så mycket saker att uppleva, omgivningar att se och smaker att njuta av i vårt avlånga land. På den här sidan delar vi med oss av några av våra bästa tips. Finns det något mer som du vill läsa om här? Hör gärna av dig med tips till oss!

Längdskidåkning, golfupplevelser och vandringsleder. Allt i kombination med fantastisk mat och dryck som avnjuts i några av landets mest natursköna områden. Countryside Hotels har tagit fram paketen som gör din weekend till ett minne för livet.

Fantastiska matupplevelser i lantliga miljöer. En chans att andas ut och vara med någon man tycker om. Att åka iväg en helg och unna sig är definitionen av livskvalitet. På Countryside Hotels vet man vad som krävs för att njuta av livet.

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev