Lediga tjänster på våra hotell

Här listar vi de tjänster som våra hotell söker för tillfället. Du hittar lediga jobb inom bland annat bokning, reception, drift, kök, restaurang, ekonomi och försäljning.

Brösarps Gästgifveri & SPA söker kock

Är du vår nya stjärna?

Vi är ett familjeföretag som drivits i samma regi i 30 år och där många i personalen varit med från start. Vi utvecklas ständigt och växer stadigt och behöver därför också fler medarbetare. Vi har en mycket omtyckt restaurang, ett välbesökt SPA och en mycket uppskattad konferensanläggning och 32 rum på hotellet.

Gästerna strömmar in och huset är fullt av glada semesterfirare, konferens-, spa- och lunchgäster och vi söker dig – vårt nya ansikte utåt, vår nya receptionist.

Du tar emot bokningar, checkar in gäster, svarar i telefon och serverar en och annan Äggakaka – det är du som möter alla våra gäster med ett leende.

Du måste vara ordningsam, noggrann, glad, serviceminded, stresstålig, energisk och älska att ha många bollar i luften, du kommer att vara spindeln i vårt nät.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från vår bransch men personligheten är det viktigaste!

Vi söker just nu 2 personer till vår reception och båda tjänsterna ligger på 70-80%. Tjänsterna är tillsvidareanställningar, den ena med start omgående och den andra i februari/mars 2023.

I tjänsterna ingår helgarbete varannan helg och arbetstiderna är förlagda mellan 8-19:00 beroende på säsong och beläggning.

Vi är ett starkt team, med stark gemenskap och många har arbetat här väldigt länge och det är vi väldigt stolta över! Brösarps Gästgifveri är ett familjeägt företag med anor och som drivs med kärlek till Österlen, gäster och personal.

Vid frågor om tjänsten kontakta vår hotellchef Linda Karlsson. linda@gastis.se eller på 0414-736 83

Tveka inte att skicka in din ansökan direkt då rekrytering sker löpande. Skicka till; linda@gastis.se

Välkommen till vårt gäng!

Vi är ett familjeföretag som drivits i samma regi i 30 år och där många i personalen varit med från start. Vi utvecklas ständigt och växer stadigt och behöver därför också fler medarbetare. Vi har en mycket omtyckt restaurang, ett välbesökt SPA och en mycket uppskattad konferensanläggning och 32 rum på hotellet.

Restaurangen är motorn i hela verksamheten och är välbesökt. Vi serverar allt från dagens husman, kvällsmenyer, a la carte och bröllopsmiddagar etc.

Du är positiv, glad och stresstålig och du älskar MAT och dryck! Du tycker om att arbeta i team och har en god social kompetens och fungerar bra i grupp. Det är viktigt att vi trivs tillsammans, då vi tillbringar många timmar tillsammans.

Eftersom vi har en väldigt god tillströmning av gäster är det otroligt viktigt att du kan och hanterar stress på ett bra sätt. Vi söker dig kock, med hjärtat på rätta stället och som har ett brinnande intresse för restaurang, gäster, mat & dryck.

Vi använder oss av främst lokala råvaror och vad naturen/säsongen kan erbjuda.

Vår restaurang är välbesökt och attraktiv året om. Våra gäster besöker oss såväl på helger som på vardagar, hela året om och vi har både privat- och företagsgäster.

Tjänsten är förlagd på 100%, tillsvidare (med provanställning). Vi arbetar alltid varannan helg, två dagar ena veckan och fem dagar den andra. Lön enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan till hanna@gastis.se

Körunda Hotell

Körunda Hotell ligger mellan en sjö och en golfbana mitt ute i naturen men samtidigt nära till innerstaden.

Resan i tid är 35 minuter från Stockholm city eller 10 minuter från Nynäshamn.

Vi har 51 rum och 10 konferensrum och en restaurang med plats för 120 personer. Vi har även tre olika verandor utomhus som används när väder tillåter.

Nu behöver vi bli flera i köket. – är det dags för dig att lämna stan eller jobbar närmare ditt hem?

Vårt motto är att ge våra gäster en upplevelse och vi jobbar hårt för att få tillbaka våra gäster om och om igen. Så att vara service minded är en självklarhet precis som att tänka kvalitét!

Kort om tjänsten:

Du skall behärska det varma och kalla köket med en unik känsla. Har du praktiska och teoretiska kunskaper av yrket, är hungrig och har ett nördigt intresse för god service och vill lära dig nya och spännande rätter ska du komma till oss!

Du ska ha viljan att utvecklas och bör vara utbildad kock och med minst 4-6 års erfarenhet av yrket.

I tjänsten ingår följande:
– Arbetstid, dagar, kvällar och helger
– Ha goda grunder i klassisk matlagning, med en fot i den nya matvärlden
– Olika arrangemang och event – större tillställningar
– 3-7 rätters exklusiva middagar
– Organisera arbetet på ett professionellt sätt i samarbete med Kökschef
– Du gillar när det händer saker och provar gärna nya idéer

Lön efter överenskommelse och kollektivavtal med tillträde i april.

På Körunda är vi stolta över vår produkt och vi vill jobba med likasinnade, så känner du att detta kan vara något för dig, är du välkommen att höra av dig till oss på telefon Andreas Öström 076- 891 44 85 eller maila CV och en kort beskrivning till andreas@korunda.se.

Under sommarsäsongen (juni-september) behöver vi förstärka med fler medarbetare till vårt kök.

Vi söker nu tre kockar på heltid med minst tre års yrkesvana och som genomgått hygienprogram (HACCP). Tillagning av à la carte rätter samt till större festligheter så som bröllop och dylikt. Du ska vara glad, positiv, noggrann, ambitiös och stresstålig och kunna arbeta både i team och självständigt. Du kommer erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.

Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider och villkor enligt kollektivavtal.

Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Mejla rekrytering@tallbergsgarden.se och märk ansökan med Sous chef eller kock.
Intervjuer sker löpande och anställning sker efter överenskommelse.

Vi söker dig med gott humör och en stark drivning för service.

Öga för detaljer samt intresse av att utveckla verksamheten. Vi söker dig som vill bli ansvarig för att driva restaurangen framåt, tillsammans med vårt ledningsteam.

Under sommarhalvåret är du ansvarig för cirka 10 anställda och du förväntas leda arbetet samt vara ansvarig för att verksamheten flyter bra. Under vinterhalvåret är ni en mindre styrka som jobbar tight tillsammans.

Krav
Tidigare erfarenhet av tjänsten samt vinkunskap.

Hantera svenska och engelska i tal och skrift. Grundläggande datorkunskaper då bokningssystem och kontakt med våra gäster sker mycket via e-mail.

Sökande bör ha erfarenhet av att ha personalansvar samt restaurangekonomi.

Tjänsten är på helårsbasis, med fokus på sommarhalvåret.

Älskar du människor, att ständigt utvecklas, har erfarenhet från yrket och gillar att ge personlig service? Då har vi jobbet för dig. Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten innebär dag- och kvällsarbete samt helger.

Meddela i din ansökan om vilken tjänst du söker. Skicka mail till rekrytering@tallbergsgarden.se och märk ansökan med ”Restaurangchef”.

Vem söker vi? Vi söker personal för flera olika positioner i vårt matsalsteam som vill vara med och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter dig som är kunnig, engagerad, driven och en lagspelare. Vi söker dig som har passion för service, mat och dryck.

Vad erbjuder vi? Vi vill skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Hos oss får du vara delaktig i alla faser och vi vill ha kul på jobbet! Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider och villkor enligt kollektivavtal.

Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning som startar med en provanställning eller deltidstjänst. Du kommer erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.

Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker lokalvårdare/städare med start den 1/6 – 31/8.

Nu behöver vi fler duktiga medarbetare till vårt team. Under sommaren har vi mycket att göra och utökar personalstyrkan.

Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av lokalvård från hotell. Vi ser gärna att du jobbat 1-2 år.

Din roll är viktig då du bidrar dagligen med att skapa upplevelser till såväl gäster som kolleger. Du vill gärna samarbeta med de andra avdelningarna på hotellet, och du har ett öga för detaljer och är självklart noggrann och gillar ordning och reda.

God svenska är ett krav och engelska är en merit. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Vi erbjuder en fantastisk miljö att arbeta i, glada kollegor, förmånliga anställningsvillkor och självklart har vi kollektivavtal samt möjlighet till förlängning av anställningen.

Rekryteringen sker löpande och anställning sker då rätt kandidat hittats. Så välkommen med din ansökan redan idag!

Nu söker vi fler medarbetare och tar nya tag inför sommaren och vill då förstärka vårt team med frukostpersonal. En deltid samt för extra vid behov.

Vem söker vi? Vi söker frukostpersonal i vårt matsalsteam som vill vara med och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter dig som är kunnig, engagerad, driven och en lagspelare. Vi söker dig som har passion för service och mat.

Vad erbjuder vi? Vi vill skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Hos oss får du vara delaktig i alla faser och vi vill ha kul på jobbet! Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider och villkor enligt kollektivavtal.

Vi kan erbjuda en som startar med en provanställning eller deltidstjänst. Du kommer erbjudas arbete både vardag samt helger.

Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 3 – 6 månader
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb

Nu söker vi fler medarbetare och tar nya tag inför sommaren och vill då förstärka vårt team med receptionist. Både för deltid samt för extra vid behov.

Vem söker vi? Vi söker personal för flera olika positioner i vårt team som vill vara med och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter dig som är kunnig, engagerad, driven och en lagspelare. Vi söker dig som har passion för service och social samt lokalkännedom.

Vad erbjuder vi? Vi vill skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Hos oss får du vara delaktig i alla faser och vi vill ha kul på jobbet! Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider och villkor enligt kollektivavtal.

Vi kan erbjuda en anställning som startar med en provanställning eller deltidstjänst. Du kommer erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.

Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vi söker dig som vill jobba som servitör/servitris hos oss extra vid behov och har ett genuint intresse för service, mat och dryck.

I arbetet ingår att förbereda dukning, hantera drycker såväl vid bord som i bar, menypresentationer, planering, kassaarbete, hantera bufféer, tallriksservering, diskning, städning och enklare receptionsarbete.

Du är som person öppen och utåtriktad, har förmåga att ta initiativ och se helheter samt tar ansvar för ordning och reda. Tillsammans med köket, receptionen och ägare jobbar du för att dina gäster ska få ett härligt mottagande och en upplevelse på toppnivå.

Behovet är blandat dagtid, kvällstid och helger men framför allt kvällar och helger. Då arbetet innebär en hel del obekväm arbetstid och det inte finns någon offentlig kommunikation till oss förutsätter vi att du har körkort och tillgång till bil då vi ligger ute på landet.

Kontaktperson för din ansökning:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se

Du är stark, smidig och uthållig och kan jobba metodiskt, har blick för detaljer och framför allt har höga krav själv på renlighet. Vi ser att du har grundläggande kunskaper i svenska språket och klarar att göra dig förstådd och kan förstå en instruktion. Arbetet består av städning och bäddning av våra trevliga hotellrum och allmänna ytor. I arbetet ingår även skötsel av tvättstuga med linnetvätt.

Behovet är vardagar och helger efter behov med timlön. Behovet varierar i säsonger men säsongen från augusti till december är behovet som störst. Lön enligt kollektivavtal.

Kontaktperson för din ansökning:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se

Fredriksborg Hotell

Fredriksborg Hotell på Värmdö söker serveringspersonal för kvällar samt för bröllop, event mm. Heltid, deltid eller extra.

Tidigare erfarenhet krävs. Egen bil är en fördel men inget krav. Gäller i första hand sommarmånaderna, men jobb finns även under höst och vid julbord. God möjlighet att överenskomma om arbetsschema.

Fredriksborg är ett litet hotell med 15 rum i idyllisk skärgårdsmiljö och erbjuder en relativt lugn miljö och bra arbetsvillkor. Urval sker löpande. Välkommen att mejla din ansökan så snart som möjligt till;

info@fredriksborghotel.se
Tel. 08-541 380 50

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev