Mat- & champagnehelg

Välkommen på en mat- & champagnehelg Tillsammans med Fredagskocken Mattias Larsson, har vi satt ihop ett inspirerande program med champagneprovningar och smakupplever utöver det vanliga.   Datum & hotell:

Mattias Larsson är kock, kokboksförfattare, föreläsare och måltidsinspiratör med en rad prestigefyllda uppdrag bakom sig, bland annat som Fredagskocken på Mix Megapol, och på Nyhetsmorgon på TV4. 

PROGRAM: 

Lördag

13.30    Samling och välkomstkaffe
14.00    Föreläsning och champagneprovning med Mattias. Vad ska man egentligen servera till champagne? Vi provar olika champagner/mousserande i kombination med mat och testar också vilken effekt olika glas har på vinets smak och  doft.
15.30   Ledig tid att besöka spa, upptäcka omgivningarna eller bara ta det lugnt.
19.30    Fördrink (champagne, förstås)
20.00    Middag med specialkomponerad meny, signerad Mattias Larsson.

Söndag

Avresa efter en härlig frukostbuffé.

I paketet ingår allt detta:

  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Välkomstkaffe
  • Föreläsning av Mattias
  • Champagneprovning
  • Fördrink
  • 5-rätters middag, signerad Mattias Larsson
  • Champagnepaket till middagen
  • Tillgång till bastu/spa

Pris per person i dubbelrum: 2 795 kr
Enkelrumstillägg: 450 kr

Avbokningsregler: 
Avbokning kan ske utan kostnad fram till 14 dagar innan ankomst. För avbokningar senare än 14 dagar innan, debiteras en avgift på 1 000 kr per person. Efter bokning är gjord kontaktar hotellet er angående förskottsbetalning av vistelsen. Antalet platser är begränsade.

Helgen arrangeras i samarbete med magasinen Lantliv och Lantliv Mat & Vin.

Countryside Living