Mat & champagnehelg
Tillsammans med Fredagskocken Mattias Larsson, har vi satt ihop ett inspirerande program med champagneprovningar och smakupplever utöver det vanliga.
Lär dig att känna igen champagnehuset Bollingers unika stil som grundar sig på genuint hantverk och tradition sedan 1829.
Mattias Larsson är kock, kokboksförfattare, föreläsare och måltidsinspiratör med en rad prestigefyllda uppdrag bakom sig, bland annat som Fredagskocken på Mix Megapol, och på Nyhetsmorgon på TV4.
I paketet ingår allt detta:
- Övernattning
- Frukostbuffé
- Välkomstkaffe
- Föreläsning av Mattias
- Champagneprovning
- Fördrink
- 5-rätters middag, signerad Mattias Larsson
- Champagnepaket till middagen
- Tillgång till bastu/spa
Pris per person i dubbelrum: 2 995 kr
Enkelrumstillägg: 450 kr
Program:
Lördag
13.00 Samling och välkomstkaffe
14.00 Föreläsning och champagneprovning med Mattias. Vad ska man egentligen servera till champagne? Hur avnjuts champange på bästa sätt?
15.30 Ledig tid att besöka spa, upptäcka omgivningarna eller bara ta det lugnt.
19.00 Fördrink
19.30 5-rätters middag med specialkomponerad meny, signerad Mattias Larsson.
Söndag
Avresa efter en härlig frukostbuffé.
Avbokningsregler:
Avbokning kan ske utan kostnad fram till 14 dagar innan ankomst. För avbokningar senare än 14 dagar innan, debiteras en avgift på 1 000 kr per person. Efter bokning är gjord kontaktar hotellet er angående förskottsbetalning av vistelsen. Antalet platser är begränsade.
Våra andra weekendpaket
Fiskepaket
Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.
Fredagsmys
Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.