THE LOVEGAME – spelet du inte kan förlora

Riktiga människor. Riktiga möten. Riktiga utmaningar. Kanske hittar du din nya bästis, din själsfrände eller en person du gömmer dig för på bussen. Vi vet inte. Men vi garanterar att du har en oslagbar upplevelse framför dig.

Under två dagar inbjuds du och din + 1 att tävla med tre andra par i jakten på samkväm och ett finalpris. Ledtrådarna gömmer sig på några av Sveriges mest magiska hotell. Priset kommer inte göra dig besviken, men vad spelar det för roll? Resan dit är ju målet.

The Lovegame är en resa i relationer, för vänner, för singlar, för par – och för dig själv. Alla är välkomna. Det viktigaste är att du är nyfiken – på dig själv, på nya människor och på fantastiska destinationer.

Vill du delta i The Lovegame?

Så här ansöker du:

1. Följ vårt konto på instagram här.

2. Maila oss på lovegame@countrysidehotels.se , berätta lite om dig själv och bifoga din instagramprofil. Fyra deltagare kommer att väljas ut av oss. Sedan är det upp till dig att bjuda med den person som du vill utveckla en relation med. Det kan vara någon som du känner väl, eller någon som du vill lära känna bättre. Du väljer!

Antagningen stänger 30 april. Håll inte tillbaka.

The Lovegame – spelet du inte kan förlora
The Lovegame

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev