Enastående hotell för matälskaren

På Countryside Hotels finns det många fantastiska hotell för matälskaren. Alla våra hotell värnar om hela din upplevelse när du kommer för att ha en avslappnande, härlig weekend hos oss. Och mat är ju en fantastisk upplevelse! Närodlat, ekologiskt, kreativt och säsongsbaserat är några ledord för många av våra restaurangers kök.

Vill du åka på en riktig smakupplevelse ska du åka till ett Countryside Hotel!

Ängavallen – Närodlat och 100% ekologiskt

Ängavallen är ett gårdshotell som andas närodlat och 100% ekologiskt. Mer lokala råvaror än såhär går det inte att finna. Ängavallen har egna grisar, kor och får där djuren lever naturligt och slaktas på gården- helt utan stress. Den stora gården har såklart även en Örtagård med diverse smakrika växter. Här får du uppleva explosiva smaker- allt närodlat.

Läs mer och boka här

Albert hotell – Ett hotell för matälskaren

Albert hotell ligger vackert beläget i Trollhättan och är hotellet för dig som vill avnjuta en riktigt gourmémiddag. Modern svensk mat som skapas i spännande smaker och inbjudande design- Välsmakande hantverk helt enkelt. Köksmästarna tar sin inspiration till hantverken från det nordiska köket, som i sin enkelhet och renhet inspirerar till vackra tallrikar. Albert hotell satsar på de bästa råvarorna av hög kvalitet. Och råvarorna tar dom till vara på och förvaltar.

Läs mer och boka här

Bjertrop Slott – Stora smaker i en unik historisk slottsmiljö

På Varaslätten i Vara kommun ligger en oas, Bjertorp Slott. En ståtlig byggnad som gömmer stora smaker i en unik historisk slottsmiljö och är det perfekta hotellet för en smakälskare. Med lokala och säsongsbaserade råvaror skapas spännande tallrikar. Kökets kreativitet skapar unika matupplevelser du inte vill missa. Njut utav en äkta slottsmiddag.

Läs mer och boka här

Du har väl inte missat att vi har Gourmépaket?

Våra hotellkök har utmärkelser från bland andra White Guide vilket talar sitt tydliga språk. Du som väljer en gourmethelg på ett av våra hotell får njuta av mat av högklassig restaurang. Kanske kommer dagens middagstips från någon av Sveriges duktiga tv-kockar?

Liknande inlägg

Albert Hotell

5 hotell för matälskaren

Att äta gott är något vi alla uppskattar och något som sätter guldkant på vår mysiga hotellweekend. Här listar vi 5 hotell där maten utgör hjärtat av din hotellupplevelse.

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev