Enastående hotell för matälskaren

På Countryside Hotels finns det många fantastiska hotell för matälskaren. Alla våra hotell värnar om hela din upplevelse när du kommer för att ha en avslappnande, härlig weekend hos oss.

Och mat är ju en fantastisk upplevelse! Närodlat, ekologiskt, kreativt och säsongsbaserat är några ledord för många av våra restaurangers kök.

Om du söker en oförglömlig smakupplevelse bör du definitivt besöka ett Countryside Hotel!

Eriksberg Hotell & Safaripark

På Eriksberg har man arbetat med lokalproducerat viltkött i 80 år. Deras eget viltkött från gården har alltid en central roll i alla menyer. Med ett personligt bemötande och en harmonisk atmosfär bjuder man här på en gastronomisk upplevelse för alla sinnen.

Restaurang Visenten har dessutom utsetts av White Guide till Blekinges bästa restaurang flera år i rad.

Ängavallen – Närodlat och 100% ekologiskt

Ängavallen är ett unikt gårdshotell som genomsyras av närproducerat och 100% ekologiskt. Här finns ingen annanstans som erbjuder sådana lokala råvaror. På Ängavallen kan du upptäcka deras egna grisar, kor och får som lever i naturliga och stressfria förhållanden, innan de slaktas på gården.

Dessutom har den stora gården en fantastisk Örtagård fylld med olika smakrika växter. Här får du verkligen uppleva explosionen av smaker – allt är närproducerat.

Albert hotell – Ett hotell för matälskaren

Albert hotell ligger vackert beläget i Trollhättan och är hotellet för dig som vill avnjuta en riktigt gourmémiddag. Modern svensk mat som skapas i spännande smaker och inbjudande design- Välsmakande hantverk helt enkelt.

Köksmästarna tar sin inspiration till hantverken från det nordiska köket, som i sin enkelhet och renhet inspirerar till vackra tallrikar. Albert hotell satsar på de bästa råvarorna av hög kvalitet. Och råvarorna tar dom till vara på och förvaltar.

Bjertrop Slott – Stora smaker i en unik historisk slottsmiljö

På Varaslätten i Vara kommun finner du en oas vid namn Bjertorp Slott. Denna ståtliga byggnad bär på en unik historisk slottsmiljö och lockar med en härlig symfoni av smaker, vilket gör det till det ultimata hotellet för alla matälskare.

Med användningen av lokala och säsongsbetonade råvaror skapas här spännande och lockande rätter. Kökets kreativa talanger ger upphov till unika matupplevelser som du inte får missa. Ge dig själv förmånen att njuta av en äkta slottsmiddag och upplev smakernas dans på Bjertorp Slott.

Du har väl inte missat att vi har Gourmépaket?

Våra hotellkök har stolt mottagit utmärkelser från bland andra White Guidevilket talar sitt tydliga språk. Om du väljer att spendera en gourmethelg på något av våra hotell, kommer du att avnjuta mat av högsta klass. Kanske är det så att dagens middagstips kommer direkt från någon av Sveriges mest framstående tv-kockar?

Liknande inlägg

Albert Hotell

5 hotell för matälskaren

Att äta gott är något vi alla uppskattar och något som sätter guldkant på vår mysiga hotellweekend. Här listar vi 5 hotell där maten utgör hjärtat av din hotellupplevelse.

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev