För mat- och vinälskaren – Här är hotellen du måste besöka

För oss är matlagning en passion och en konstform, och vi är övertygade om att vår gourmetmat kommer att förvandla din hotellvistelse till en minnesvärd kulinarisk resa du sent kommer att glömma. Och om du dessutom vill förkovra dig i vin så har våra hotell de bästa vinkällarna.

Läs mer om våra utvalda hotell och deras gourmépaket som är perfekta för mat- och vinälskare.

Upplev en gastronomisk resa på Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell - Hotell för mat-och vinälskare

Rosersbergs Slottshotell är ett hotell med kunglig glans nära Arlanda. Ett kungligt slott är en alldeles speciell plats att vara på. Att ha historiens vingslag närvarande, den pampiga arkitekturen och utsmyckningen nära och den vackra slottsparken som en oas alldeles utanför gör vistelsen till en storslagen upplevelse.

Utifrån slottets historia skapar vi våra fasta säsongsbaserade menyer med inspiration från det franska köket.

Paket: Gourmet Getaway >>

Tällbergsgården – Ett perfekt hotell för mat- och vinälskare

Tällbergsgården

Tällbergsgården är ett hotell med gamla anor och är en av de äldsta gårdarna i byn. Här känner du att du är i Dalarna.  Gården är familjeägd och driver numera hotell- och restaurangverksamhet.

Tällbergsgårdens restaurang lägger fokus på råvarorna i den närliggande naturen och våra rätter inspireras därför av de råvaror som säsongen erbjuder och som finns för dagen. Dalanaturens produkter kombineras med de klassiska franska, spanska och italienska råvaror som vi annars saknar. 

Paket: Smakresan >>

Njut på Eriksberg Vilt & Natur

Boka gourmetpaket på Eriksberg Hotell

Att köra in genom grinden till Eriksberg är som att komma till en lugnare värld. Här möter ni det vilda livet på djurens villkor. Boendet är förstklassigt och här kan du välja att bo i Dammvillan, Maharavillan, Säteriet eller Safarivillan.

Kombinera er hotellvistelse med ett besök i restaurang Visenten, utsedd till Blekinges bästa restaurang i White Guide. Det är en gastronomisk upplevelse för att era sinnen, med personligt bemötande och en harmonisk atmosfär där vi följer Eriksbergs cykler.

Paket: Gourmetpaket sommar >>

Välkommen till er nästa gastronomiska resa

Upplev en gastronomisk resa för mat- och vinälskare! Upptäck en värld av delikata smaker, noga utvalda råvaror och perfekt avstämda vinparningar. Oavsett om du vill njuta av gourmetupplevelser på slott eller smaka på närproducerade rätter i en ekologisk oas, väntar en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Liknande inlägg

Albert Hotell

5 hotell för matälskaren

Att äta gott är något vi alla uppskattar och något som sätter guldkant på vår mysiga hotellweekend. Här listar vi 5 hotell där maten utgör hjärtat av din hotellupplevelse.

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev