Grattis till din nya bil!

Nu är det dags att utnyttja det presentkort du fick när du köpte din nya bil på Jaguar & Land Rover Stockholm. Välkommen att inviga den nya bilen genom en vistelse på något av våra hotell!

Innehåll:
Paketet "Countryside Weekend" innehåller två övernattningar (del i dubbelrum), 3-rätters middagar båda kvällarna, frukostbuffé samt en flaska bubbel som väntar på ankomst till valfritt Countryside-hotell i samtliga priskategorier (gul, blå & röd).

Period:
Presentkortet kan utnyttjas fredag-söndag under perioden 1 juli, 2015 till 1 juni 2016.

Bokningsinstruktioner:
För att boka erbjudandet, följ nedan instruktioner.

1. I sökfunktionen här till vänster, välj de datum du vill checka in och ut (Obs! måste vara en fredag-söndag)
2. Klicka på sök för en lista över tillgängliga hotell under dina valda datum
4. Boka en Countryside Weekend enligt instuktionerna. Obs! Bokningen måste garanteras med ett kreditkort, men betalning sker med presentkortet på plats på hotellet
.

Villkor:
Presentkortet gäller i mån av plats på hotellet och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Dryck till middagarna ingår ej. Eventuellt enkelrumstillägg tillkommer med 400 kr per natt, beroende på hotellets kategori. Presentkortet kan inte bytas mot kontanter eller några andra tjänster. Presentkortet är en värdehandling och måste tas med hotellet där det gäller som betalning.

Övrigt:
Hotellen är indelade i tre färgkategorier (gult, blått och rött). Indelningen baseras på ett genomsnittligt riktpris, och presentkortet gäller som betalning i alla priskategorier.