Weekend i hemmet ska ge andrum när el- och matpriser stiger

Svenska hushållen möter allt högre priser i olika delar av samhället, från mat till el och bensin. Countryside Hotels erbjuder världens första ”take away” weekend i hemmet, som ger svenskar möjlighet att kostnadsfritt sätta guldkant på vardagen, trots prishetsen i omvärlden.

Boka en romantisk weekend på Hennickehammars Herrgård

”Vi lever i en tid där många är nervösa inför vintern och elräkningar och därför vill vi bidra med lite andrum i vardagen, där man på ett kostnadseffektivt sätt kan pyssla om sig själv i hemmet, som man brukar göra på en weekendresa,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

Först i världen

Countryside har under snart fyra decennier erbjudit svenskar avkopplande weekends på olika hotell runt om i Sverige. Det är dessa erfarenheter som nu ligger till grund för den kostnadsfria ”Take away weekend” där svenskar kan få inspiration att ordna sin egen weekend i hemmet.

”Man kan säga att det är världens första take away weekend, där man med vår hjälp kostnadsfritt skapar en egen mysig helg i hemmet. Vi har försökt anpassa upplägget så att det inte ska bidra onödigt till den press många nu känner kring elanvändning och matpriser,” säger Anna Övergaard.

Så går det till

Countryside Hotels take away weekend är kostnadsfri och inkluderar inspiration för allt från bäddning och hemmaspa till parövningar och middagsinramning. Målet är att inspirera till njutning i hemmet utifrån ens egna preferenser och rådande omständigheter, där exempelvis tända ljus kan ge både romantik och lägre energikostnader.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev