Aspenäs Herrgård blir del av Countryside Hotels

Aspenäs Herrgård i Lerum blir en del av hotellorganisationen Countryside Hotels. Genom medlemskapet kommer herrgården kunna nå ut till fler gäster runt om i Sverige och i andra delar av världen. För Countryside Hotels innebär det möjligheter att erbjuda fler natursköna hotell på svenska västkusten.

Aspenäs Herrgård

”Det finns en stor efterfrågan på hållbara hotell och herrgårdar som ligger naturnära samtidigt som det finns bra kommunikationer,” säger Anna Övergaard, marknadsansvarig på Countryside Hotels. ”Tillsammans med Aspenäs Herrgård kommer vi kunna nå ut till fler både inom och utanför Sveriges gränser.”

Nära natur och stad

Aspenäs Herrgård i Lerum har 112 hotellrum, restaurang, fest- och konferenslokaler. Den Svanenmärkta hotell- och konferensanläggningen ligger vackert inbäddat i grönområden vid sjön Aspen, samtidigt som det bara är 20 minuter till flygplatsen Landvetter och centrala Göteborg.

”Vi ser med glädje och spänning fram emot att få vara en del av Countryside Hotels. Att tillsammans utveckla vår vackra anläggning och att få välkomna nya gäster till Aspenäs Herrgård.” Detta säger Carina Gustavsson, VD på Aspenäs Herrgård.

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Julpaket på Ulvsby Herrgård

Så tänker par kring julen

En ny undersökning från Countryside Hotels visar att fler än var tredje par tycker att relationen blir bättre under julen, samtidigt som stress påverkar romantiken.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev