Kända profiler leder Countryside Hotels nya weekendkoncept

Peder Lamm

Följ med på Sveriges roligaste vinprovning med Peter Wahlbeck, låt dig inspireras till en hälsosammare livsstil av Emma Igelström, upplev en helg i bästa Downton Abbey-stil med Peder Lamm eller häng med på en utmanande tränings- och vinprovningshelg med Kajsa Bergqvist.

Med sitt nya koncept, Countryside Living, bjuder Countryside Hotels in till exklusiva temahelger, med några av Sveriges mest folkkära och färgstarka profiler som värdar.

I juni går startskottet för Countryside Hotels storsatsning Countryside Living. I konceptet bjuder några av Sveriges mest kända personer in till specialsydda temahelger med olika inriktningar. Helgerna inkluderar, utöver mat, logi och vackra omgivningar också föreläsningar och aktiviteter på valt tema, ledda av värdarna själva.

Konceptet är unikt i sitt slag och Countryside Hotels hoppas kunna sprida både kunskap och livsnjutning med sin satsning.

– Med Countryside Living vill vi ta vårt erbjudande och weekendkoncept ett steg längre. Genom att samarbeta med några av Sveriges mest folkkära profiler, vill vi få fler att upptäcka den stora variation av upplevelser som Countryside Hotels erbjuder runt om i Sverige, säger Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels.

Temahelger inom konceptet Countryside Living:

  • Nå dina träningsmålmed Kajsa Bergqvist
  • Sveriges roligaste vinprovning med Peter Wahlbeck och Jonas Berger
  • Downton Abbey med Peder Lamm
  • Girls Wellness Academy med Emma Igelström

Profilerna har själva utformat sina temahelger. Resultatet är ett brett spektrum av aktiviteter som passar de allra flesta. Kajsa Bergqvist är en av värdarna för Countryside Living. Under hennes ledning kommer weekendgästerna träna och utmana sig själva för att nå sina träningsmål och också njuta av lärorika vinprovningar.

– Konceptet erbjuder en fantastisk chans att kombinera nytta med nöje och sköna omgivningar. Det ska bli otroligt kul att få träffa så många nya människor med samma brinnande intressen som jag, säger Kajsa Bergqvist

Se pressbilder.

För mer information, bilder eller intervjuer med helgvärdarna, kontakta:

Bibi Rydbacken, marknadschef Countryside Hotels
Mail: bibi.rydbacken@countrysidehotels.se
Tel: 0708-96 18 11

Facebook
Twitter
LinkedIn

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev