Eldsjälar och uppstickare korades i hotellbranschen

Countryside Hotels, som samlar över 35 medlemsanläggningar från Hälsingland till Skåne uppmärksammar nu hotell som utmärkt sig under året. Priserna på en ceremoni på Dömle Herrgård i Deje och bland vinnarna fanns både etablerade och nya aktörer.

Hotellrum på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

”Det finns en sån enorm energi och hängivenhet i hotellbranschen och därför känns det oerhört kul att hylla de som gjort det lilla extra,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

Vinnarna i respektive kategori var:

– Årets uppstickare – Rosersbergs Slottshotell
– Årets innovatör – Två Skyttlar
– Årets kommunikatör – Villa Gransholm

– Årets eldsjäl – Ellika Mogenfelt
– Årets idéspruta – Pontus Löthfors, Fredriksborg Hotell

Dessutom delades det ut ett pris till ”Årets Countryside hotell”, det hotell som hade flest bokade gästnätter under 2021, och vinnaren blev Brösarp Gästgifveri & SPA.

”Det finns mycket att inspireras av från årets vinnare och vi kommer under året skapa fler forum där vi kan lära av varandra,” säger Anna Övergaard.

Trots omständigheterna under 2021, presenterade Countryside Hotels försäljningsrekord med en 30-procentig försäljningsökning. Nya hotell som Villa Brunnby och Aspenäs Herrgård anslöt också till organisationen.

”Det har gett oss en bra grund för det här året och tillsammans med hotellens engagemang kan vi nå ut till ännu fler svenskar som vill komma bort och unna sig något välgörande efter en tuff tid,” säger Anna Övergaard.

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Gods & Gårdar hotellweekend på Bjertorp Slott

4 slott i Mellansverige

Vem har inte drömt om att bo på ett slott? Sagolika miljöer med fantastiska utsmyckningar och pampiga trädgårdar. Att bara promenera runt på omgivningarna är

Läs mer
Hundvänliga hotell

Hundvänliga hotell i Småland

Vill du komma bort till lugnet med din fyrbente vän? På många av våra hotell finns möjligheten att ta med sig hundar – På så sätt får hela familjen möjlighet att följa med på hotellövernattningen.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev